Вхід | Реєстрація

У Лохвицькому районі оперативники затримали жінку, яка вимагала гроші у неповнолітнього

За допомогою до правоохоронців звернувся 17-річний юнак. Він повідомив про те, що невідома жінка вимагала у нього гроші.

При отриманні даного повідомлення на місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група райвідділу міліції. У ході проведення першочергових оперативних заходів було встановлено, що потерпілий у вечірній час знаходився в одному із гуртожитків навчального закладу міста Червонозаводського, де він навчається. Юнак відпочивав, коли до нього прийшла невідома жінка зі своїми друзями. Вона почала безпідставно вимагати у хлопця гроші в сумі понад двісті гривень та погрожувати розправою за рахунок своїх друзів. Потерпілий, не витримавши тиску з боку «вимагачки», віддав усі кошти, що в нього були. Після цього жінка зі своїми друзями зникла у невідомому напрямку, прихопивши з собою «здобуте».

Завдяки копіткій праці упродовж кількох годин оперативники карного розшуку затримали «вимагачку». Нею виявилася непрацююча 32-річна жителька міста Червонозаводське. Кошти, які вона забрала у хлопця, зловмисниця витратила на власні потреби.

Наразі слідчим відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 189 Кримінального кодексу України (вимагання). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.


Автор: Світлана Фурса, інспектор Лохвицького РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 листопада 2013, 11:44 | Лохвиця | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації