Вхід | Реєстрація

У Лохвицькому районі згорів сарай

У Лохвицькому районі згорів сарай

25 листопада о 03:50 у с. Сенча, у  господарській будівлі, яка належить 71-річному чоловіку, виникла пожежа. Отримавши сигнал про надзвичайну подію, бійці чергового відділення 30-ї Державної пожежно-рятувальної частини виїхали на виклик.

Пожежу локалізовано об 05:25, а ліквідовано о 06:33. Вогнем було знищено частини дерев’яного перекриття, шиферної покрівлі, холодильник, газову плиту, газовий лічильник, домашнє майно, пошкоджено частину перекриття стелі, врятовано майно. Загиблих та травмованих немає.

Як з’ясувалося, причиною пожежі стало коротке замикання холодильника.


Автор: У ДСНС України у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 листопада 2013, 15:02 | Лохвиця | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації