Вхід | Реєстрація

У Лохвиці затримано шахрая, який обдурював людей на продажі будівельних матеріалів

У Лохвиці затримано шахрая, який обдурював людей на продажі будівельних матеріалів

До чергової частини Лохвицького райвідділу звернувся 58-річний місцевий мешканець. Чоловік повідомив правоохоронцям, що його ошукали на суму в понад одну тисячу гривень.

З’ясовуючи обставили події, правоохоронцям стало відомо, що ще у жовтні потерпілий вирішив купити будівельні матеріали, що були у використанні.

Продавець, отримавши кошти по передоплаті, пообіцяв найближчим часом доставити матеріали замовнику, але після того на зв'язок так і не вийшов.

В ході проведення розшукових заходів працівники міліції за короткий час затримали шахрая. Як виявилось, молодик в такий спосіб неодноразово заробляв собі на життя.

Наразі слідчим Лохвицького райвідділу відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.


Автор: Світлана Фурса, Лохвицький РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 листопада 2013, 15:14 | Лохвиця | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації