Вхід | Реєстрація

Рятувальники ліквідували пожежу в господарчій будівлі

Рятувальники ліквідували пожежу в господарчій будівлі

1 грудня о 10:30 у с. Новооріхівка, в господарчій будівлі, яка належить 49-річній жінці, виникла пожежа. Загоряння виявила господарка, яка й повідомила вогнеборців про надзвичайну подію.

Отримавши сигнал, бійці чергового відділення 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини швидко виїхали на виклик. Пожежу локалізовано об 12:05, а ліквідовано о 13:20.

Вогнем знищено частини шиферної покрівлі та дерев’яного перекриття, домашнє майно. Врятовано два житлових будинки та домашнє майно від знищення полум’ям. Травмованих та загиблих немає. Перевірку за фактом пожежі проводять слідчі органи УМВС у Полтавській області.


Автор: У ДСНС України у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 грудня 2013, 14:40 | Лубни | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації