Вхід | Реєстрація

На Полтавщині у ДТП загинуло двоє осіб, ще вісім травмовані

На Полтавщині у ДТП загинуло двоє осіб, ще вісім травмовані

7 грудня, близько 19-ої години на 293 кілометрі автодороги Київ-Харків, поблизу села Глибока Балка, Решетилівського району, сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій двоє осіб загинуло, а ще вісім травмовані.

Попередньо відомо, що з міста Києва у напрямку міста Полтави рухався автомобіль «SKODA OCTAVIA A5» під керуванням 32-річного полтавця, який, ймовірно, не впорався з керуванням автомобіля та допустив зіткнення з автобусом «MERCEDES-BENZ-312D», що перевозив пасажирів у попутньому напрямку під керуванням 37-річного водія з Полтави. Після зіткнення мікроавтобус виїхав на смугу зустрічного руху і також зіткнувся з автомобілем «VOLKSWAGEN- TIGUAN», під керуванням 38-річної полтавки, що рухалася в бік Києва.

Унаслідок ДТП два пасажири автомобіля «MERCEDES-BENZ-312D»: 42-річний мешканець Харківської області та чоловік, особа якого встановлюється, загинули на місці.

Водій автомобіля «MERCEDES-BENZ-312D» та його пасажири: 12-річна дівчинка, 72-річна, 35-річна, 32-річна, 23-річна жінки,  33-річний чоловік отримали численні травми різного ступеня тяжкості.

Водій автомобіля «VOLKSWAGEN- TIGUAN» отримала закриту черепно-мозкову травму, перелом ребер зліва.

Всі травмовані пасажири мікроавтобуса - жителі Харкова та Харківської області. Потерпілих доставлено до Решетилівської районної лікарні.

Слід зазначити, що ділянка дороги, на якій сталася автоаварія, має по одній смузі руху в кожному напрямку, ширина проїзної частини - 7.5 метри. Вказана ділянка дороги не є місцем концетрації ДТП.

Наразі слідчо-оперативна група міліції встановлює обставини та причини автотрагедії.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох людей). Санкція статті передбачає ув’язнення на строк від 5-ти до 10-ти років.


Автор: УДАІ УМВС України в Полтавській област


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 грудня 2013, 13:35 | Решетилівка | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації