Вхід | Реєстрація

У Полтаві рибалки спиляли ялинки перед адміністративною будівлею

У Полтаві рибалки спиляли ялинки перед адміністративною будівлею

Днями за допомогою до Київського районного відділу міліції Полтави звернувся керівник одного із комунальних підприємств нашого міста. У заяві зазначалось, що невідомі особи вночі зрізали дві ялинки, які росли біля адміністративної будівлі та були її справжньою окрасою.

З’ясування усіх обставин події було доручено старшому дільничному інспектору Олександру Ніфантову.

Він зі своїм помічником почав обходити будинки, які знаходяться поруч з даним підприємством, та розпитувати у людей про дану подію. У одному із будинків розповіли про те, що ввечері бачили двох чоловіків, які несли ялинки та вказали провулок, у який вони пішли. Після отримання такої інформації міліціонери зробили побудинковий обхід у вказаному провулку і в одному з помешкань виявили зрізану ялинку.

Виявилось, що двоє товаришів, повертаючись повз дане комунальне підприємство ввечері із рибалки, вирішили зекономити сімейний бюджет на купівлі новорічних ялинок і їх викрасти. Зараз подібна «економія» обернулась для них кримінальним провадженням за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) та загрожує чималим штрафом, виправними роботами або позбавленням волі на строк до трьох років.


Автор: Володимир Пасічко, Київський РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 грудня 2013, 10:23 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації