Вхід | Реєстрація

На Лохвиччині сп’янілий чоловік ледь не зарубав товариша сокирою

На Лохвиччині сп’янілий чоловік ледь не зарубав товариша сокирою

До чергової частини Лохвицького райвідділу міліції надійшло повідомлення від 20-річної мешканки одного із сіл району про те, що її батько наніс тілесні ушкодження 45-річному мешканцю іншого села.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група міліції. Правоохоронці встановили, що товариші зустрілися «за чаркою» у домі підозрюваного. Далі між чоловіками виникла сварка, внаслідок якої 45-річний непрацюючий господар двома ударами сокири спричинив знайомому тілесні ушкодження у вигляді рубаної рани потиличної ділянки голови.

Після скоєного постраждалого було госпіталізовано до центральної районної лікарні. Стан його здоров’я стабільно тяжкий.

Речові докази міліцією вилучено, а слідчим Лохвицького райвідділу відкрито кримінальні провадження за частиною 3 статті 15 Кримінального кодексу України (замах на злочин) та частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За скоєне чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від семи до п’ятнадцяти років.


Автор: Світлана Фурса, Лохвицький РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 січня 2014, 12:32 | Лохвиця | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації