Вхід | Реєстрація

Кобелячани найбільше цікавляться Майданом, погодою та Днем закоханих

Кобелячани найбільше цікавляться Майданом, погодою та Днем закоханих

Опитування, проведене днями на вулицях Кобеляк, засвідчило, що місцеві жителі живуть проблемами, типовими для всіх українців. Безумовно, люди жваво обговорюють громадянське протистояння в державі та можливі його наслідки. Хоча виявилось, що ледве не половину опитаних цікавить не так сам громадянський конфлікт, як його можливі негативні наслідки. На відміну від 2004-ого року кобелячани налаштовані менш радикально. Більшість із них не мають ні найменшого наміру ставати по ту чи іншу сторону барикад. Хоча все ж людей, які підтримують протестувальників,  суттєво більше, аніж тих, хто симпатизує діючій владі. А ось негативних наслідків протистояння бояться всі. У основному людей турбує можливий крах фінансової системи. Бюджетними і пенсіонери бояться того, що не отримуватимуть зарплати і соціальні виплати. Багатьох хвилює ймовірність втрати грошей, що зберігаються на банківських депозитах.

Погіршення погодних умов людей теж турбує. Але вони ставляться до цієї проблеми досить спокійно. Напевне, через те, що вона є природнім явищем. До того ж – скороминущим.

Ну й найбільш приємною проблемою, котра хвилює кобелячан, є питання підготовки до Дня закоханих. І це нормально. До цього свята люди, звичайно ж, готуються по-різному. Одні «зависають» на http://makeup.com.ua, шукаючи, коли почнеться розпродаж популярних подарунків, інші замовляють столик у кафе, треті – готують якісь ексклюзивні подарунки ручної роботи. Ще хтось купляє банальні «валентинки», які продаються в кожному кіоску чи магазині. До речі, перелік подарунків, які кобелячани готують один одному на Валентинів день, особливих змін не зазнав. На першому місці, з величезним відривом від переслідувачів, парфумерія.


Автор: Степан ЛУГОВИЙ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 січня 2014, 15:32 | Кобеляки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації