Вхід | Реєстрація

У Києві затримано зі зброєю жителя Полтавщини, який хотів заробити на Євромайдані

У Києві затримано зі зброєю жителя Полтавщини, який хотів заробити на Євромайдані

У чоловіків вилучили саморобний вогнепальний пристрій та пістолет із травматичними набоями. За словами затриманих, зброю вони отримали на Майдані Незалежності.

31 січня у Святошинському районі Києва працівники патрульної служби затримали двох чоловіків. 30-річний Віталій приїхав до Києва з Полтавської області та розраховував добре заробити на Майдані. За його словами, він одразу записався до одного із загонів за умови отримання 200 гривень за день «роботи». В обов’язки молодика входила охорона намету, участь у «масовці» на мітингах тощо. Про це повідомляє прес-служба МВС міста Київ.

Від одного із соратників він й отримав «самопал» для того, щоб стріляти по міліціонерах, які несуть службу на вул. Грушевського, але говорить, що використати отриману зброю не встиг.

Його 45-річний товариш також активно брав участь у протестних акціях, навіть на стороні членів руху «Спільна справа» боронив Міністерство аграрної політики та продовольства України від прихильників ВО «Свобода».

Чоловік розповів, що на Майдані у багатьох людей він бачив різну зброю. Пістолет, який у нього знайшли правоохоронці, отримав від старшого загону.

Наразі вилучена зброя направлена на експертизу. За даним фактом відкрито  кримінальне провадження.


Автор: Київський РВ ПМУ УМВС України


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 лютого 2014, 14:48 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації