Вхід | Реєстрація

Міліція вилучила фальсифікований тютюн на суму майже півмільйона гривень

Міліція вилучила фальсифікований тютюн на суму майже півмільйона гривень

Незаконну продукцію, яка може нести в собі небезпеку для здоров’я людей, оперативні працівники Управління державної служби боротьби з економічною злочинністю Полтавщини виявили під час обшуку у 28-річного чоловіка.

«Спочатку правоохоронці виявили 1 500 пачок фальсифікованих тютюнових виробів з підробленими марками акцизного збору України відомих торгових марок на загальну суму 9 300 гривень, - повідомив Віктор Зазулінський, начальник УДСБЕЗ УМВС Полтавської області, - пізніше було проведено додатково ще ряд обшуків, під час яких міліціонери виявили 53 918 пачок фальсифікованих тютюнових виробів з підробленими марками акцизного збору та без них на загальну суму близько 430 000 гривень, а також грошових коштів у кількості 56 315 гривень та 3 175 доларів США, комп’ютерну техніку, чорнові записи, мобільні телефони тощо».

Під час слідства було встановлено, що зловмисник отримував незаконно виготовлені сигарети від невідомих осіб з Донецької, Івано-Франківської, Чернівецької та Харківської областей через кур’єрські служби доставки. Також встановлено, що підозрюваний збував підроблений тютюн невстановленим особам до міст Харкова, Ватутіне (Черкаська область), Ізмаїл (Одеська область), Мелітополь (Запорізька область), Конотоп (Сумська область).

Наразі щодо кременчужанина Октябрським районним судом міста Полтава обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 199 Кримінального кодексу України (зберігання та збут підакцизних товарів). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років.


Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 лютого 2014, 13:50 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації