Вхід | Реєстрація

За минулу добу на території області зареєстрували 5 пожеж

За минулу добу на території області зареєстрували 5 пожеж
В смт. Котельва по вул. Петровського, в господарчому сараї громадянина 1952 року народження виникла пожежа. Вогнем пошкоджено перекриття сараю на площі 2 м2. Врятовано господарчий сарай та домашнє майно на суму 15 000 грн. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при облаштуванні опалювальної печі. В гасінні пожежі приймало участь 1 відділення ПДПЧ-38. А 10-го січня в районний відділ МНС надійшло повідомлення про те, що в Гадяцькому районі в с. Рашівка по вул. Нижній Поділ в житловому будинку, власниця якого померла в 2005 р., виникла пожежа.
Вогнем знищено глинобитне перекриття будинку на площі 25 м2, шиферну покрівлю на площі 7 м2 та старе домашнє майно. Збитку не нанесено. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем племінника власниці будинку громадянина Я. 1953 року народження. В гасінні пожежі приймало участь ПСО Рашівського відділку ТОВ «Стандарт-Агро».
10-го січня о 10:50 у м. Лубни по вул. Радянській, в квартирі громадянина З. 1949 року народження, виникла пожежа. Вогнем пошкоджено кухонний стіл. Збитку не нанесено. Причина пожежі – коротке замикання електропроводу електрозапальнички газової плити. Пожежа ліквідована місцевими мешканцями до прибуття пожежного підрозділу.
О 16:29 в Пирятинському районі в с. Рівне в нежилому будинку громадянина Т. 1962 року народження, виникла пожежа. Вогнем знищено шиферну покрівлю та дерев’яне перекриття будинку на площі 10 м2. Збитки та причина пожежі встановлюються. Врятовано будівлю на суму 10 000 грн. В гасінні пожежі приймало участь 1 відділення СДПЧ-25.
О 20:42 у м. Кременчук (Автозаводський район) на річці Дніпро в районі Придніпровського парку виникла пожежа в непрацюючому кафе-барі «Фенікс», яке розташоване на дебаркадері. Власник кафе-бару встановлюється. Внаслідок пожежі вогнем знищено дебаркадер повністю. Збитки та причина пожежі встановлюються. В гасінні пожежі приймали участь: 2 відділення ПДПЧ-14, 1 відділення СДПЧ-12 та 1 відділення ДПЧ-15.
За інформацією управління прогнозування МНС України та Полтавського центру гідрометеорології погода на 11.01.2010 р. очікується: хмарно, мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, вітер східний 7-12 м/сек, місцями 15-20 м/сек, температура повітря по області: вночі…0…-5 ºС, вдень…-3...+2 ºС, по м. Полтава: вночі…0…-2 оС, вдень близько 0 ºС.

Автор: ГУ МНС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 січня 2010, 14:12 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації