Вхід | Реєстрація

У Чутівському районі потяг наїхав на жінку, яка вирішила «проскочити»

У Чутівському районі потяг наїхав на жінку, яка вирішила «проскочити»

Нещасний випадок зі смертельним наслідком стався біля станції Скороходове

В чергову частину лінійного відділу на ст. Полтава, 22 лютого, надійшло повідомлення про те, що поблизу станції Скороходове у Чутівському районі, швидкісний потяг сполученням «Т. Шевченкове - Харків» смертельно травмував невідому жінку, яка переходила залізничні колії перед потягом.

Як повідомила помічник начальника по роботі зі ЗМІ Лінійного відділу на станції Полтава Наталія Сайкіна, на місце події негайно виїхали працівники міліції та карета швидкої допомоги. Було встановлено, що травмована жінка 1946 р.н., уродженка Харкова. Свідки події пояснили, що жінка намагалася перебігти дорогу в невстановленому місці, незважаючи на те, що найближчий перехід був на відстані не менше 20-30 метрів. В цей час на станції проходив швидкісний поїзд, який не зупиняється на станції. Як повідомив машиніст поїзда, він подав звуковий і світловий сигнали, але жінка чомусь не зупинилася, а навпаки вирішила перебігти дорогу перед поїздом. Наїзду уникнути не вдалося, жінка загинула на місці. Смерть настала в результаті політравм, тіло направлено в бюро СМЕ р. Полтави.

Подальшу перевірку проводить лінійний відділ на ст. Полтава УМВС України на Південній залізниці.


Автор: Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 лютого 2014, 11:17 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації