Вхід | Реєстрація

Чоловік з Козельщини потрапив на гачок шахраїв

До правоохоронців міста Кременчук звернувся 24-річний мешканець Козельщанського району. Чоловік повідомив, що невідома особа заволоділа його грошима в сумі 1 000 гривень.

Хлопець, перебуваючи в Кременчуці, загубив особисті документи. Він розмістив оголошення про винагороду, яку може надати тому, хто їх поверне. Невдовзі йому зателефонував невідомий та  зажадав за знахідку 1000 гривень, які треба було перерахувати на банківський рахунок.

Довірливий чоловік виконав всі вимоги абонента. Але після всього чоловік зі зв’язку зник. Молодик, зрозумівши, що його ошукали, звернувся до міліції. Дану подію зареєстровано та розпочато пошуки зловмисника.

Шановні громадяни!

Міліція звертається з проханням бути уважними та пильними! Якщо вам відомо про якісь випадки, пов’язані із шахрайськими діями, просимо негайно телефонувати до міліції за номером 102, чи будь-яким зручним для вас способом.

Щоб відновити втрачені документи негайно звертайтеся з письмовою заявою до найближчого відділення міліції.


Автор: прес–служба міліції Кременчука


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 березня 2014, 12:55 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації