Вхід | Реєстрація

На Зіньківщині міліціонери знайшли та повернули жінці викрадені ворота

На Зіньківщині міліціонери знайшли та повернули жінці викрадені ворота

До Зіньківських міліціонерів із заявою про крадіжку звернулася мешканка селища Опішня, яка повідомила, що невідома особа викрала металеві ворота з гаражної будівлі її господарства. Сума збитку при цьому становить близько 6000 гривень.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів, дільничні інспектори міліції встановили особу правопорушника. Ним виявився 43-річний односелець заявниці. Правоохоронці виявили крадене на його вантажному автомобілі. Сам чоловік пояснив, що металеві ворота йому знадобились для власних господарських цілей

Відомості по дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.


Автор: М.І.Хоменко, Зіньківський РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 березня 2014, 15:33 | Зіньків | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації