Вхід | Реєстрація

У Кременчуцькому районі затримано крадіїв-домушників

Днями співробітники карного розшуку Кременчуцького райвідділу спільно з розшуківцями Кременчуцького міського відділу затримали групу молодиків, що займалися крадіжками електро - інструментів та будівельних матеріалів з приватних домоволодінь Кременчука та Кременчуцького району.

Основним фігурантом цієї групи був 34-річний кременчужанин, який до себе в подільники брав своїх знайомих. Аби заплутати сліди, він на різні крадіжки брав різних «помічників».З кінця минулого року по теперішній час на «їх рахунку» декілька десятків подібних правопорушень. Електроінстументи здавалися до ламбардів, а будівельні матеріали – збували туди, де тривало будівництво.

Наразі ведуться заходи щодо вилучення викраденого. Відносно організатора крадіжок обрано запобіжний захід – домашній арешт.

За фактами крадіжок відкриті кримінальні провадження за ознаками частини 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, приміщення чи сховище). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.


Автор: прес–служба міліції Кременчука


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 березня 2014, 10:15 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації