Вхід | Реєстрація

Держфінінспекція про результати ревізії Відділу управління майном Хорольської районної ради

Під час ревізії Відділу управління майном Хорольської районної ради, за період з 01.01.2011 по 30.11.2013, фахівці Держфінінспекції в Полтавській області встановили фінансові порушення, що призвели до втрат фінансових ресурсів на загальну суму 155,01 тис. грн.

Зокрема, Відділ недоотримав понад 100 тис. грн доходів внаслідок не відображення по даних бухгалтерського обліку перед орендарями заборгованості за послуги з теплопостачання та не виставлення їм рахунків за надані послуги з теплопостачання.

Також, зафіксовано нецільове використання бюджетних коштів в сумі 31,5 тис. грн; завищення  вартості виконаних робіт по капітальному та поточному ремонтах адмінприміщення Відділу майже на 19 тис. грн тощо.

За ведення бухгалтерського обліку з порушенням законодавства на двох посадових осіб Відділу складено протоколи про адміністративні правопорушення та на одну посадову особу за порушення бюджетного законодавства.

За порушення бюджетного законодавства застосовано фінансову санкцію у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами.

Про результати ревізії поінформовано Хорольську районну раду та прокуратуру Полтавської області.


Автор: Прес-служба Держфінінспекції в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 квітня 2014, 13:43 | Хорол | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації