Вхід | Реєстрація

У Полтавському районі чадним газом отруїлася родина з двома дітьми

У Полтавському районі чадним газом отруїлася родина з двома дітьми

Подія трапилася 30-го березня 2014 року в селі Зінці Полтавського району. До райвідділу міліції телефоном надійшло повідомлення від чергового пожежної частини, який поінформував, що до реанімаційного відділення центральної районної лікарні з діагнозом отруєння чадним газом доставлено 16-річного юнака та 65-річну жінку, а до реанімаційного відділення дитячої Полтавської обласної клінічної лікарні з аналогічним діагнозом доставлено 8-річну дівчинку.

На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група Полтавського райвідділу міліції, які встановили, що постраждалі – це родина, яка мешкає в селі Зінці Полтавського району.

Зі слів однієї з потерпілих встановлено, що протягом останньої доби родина відчувала специфічний запах газу, який потрапляв до будинку, але з власної недбалості не звертали на це достатньої уваги. Погіршення самопочуття супроводжувалось нудотою та головокружінням. Та тільки після того, як рідні втратили свідомість, жінка викликала швидку медичну допомогу.

На даний час стан здоров’я постраждалих задовільний. Попередньою причиною отруєння чадним газом родини стало пошкодження димаря газової колонки внаслідок дії шквального вітру, який був напередодні. Міліція проводить перевірку.


Автор: Лілія Овчаренко, Полтавський РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 квітня 2014, 17:34 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації