Вхід | Реєстрація

Вдалий початок мотобольного сезону!

Вдалий початок мотобольного сезону!

Мотобол – це мужня та надзвичайно цікава гра, яку так полюбили не тільки новосанжарців, але й уся Полтавська область! Від старого до малого відвідували кожний домашній матч, одягали футболки із символікою команди, переймалися кожним голом та захоплювались професіоналізмом мотоболістів! 2013 рік став стартовим для команди «Колос» після 20-річної перерви, але тим не менш вона виборола бронзові медалі у чемпіонаті України, що стало ще більшим поштовхом для подальшого розвитку команди та удосконалення майстерності гравців.

Підготовка до нового мотобольного сезону почалась значно раніше ніж самі ігри. 26 січня 2014 року став визначним днем в історії українського мотоболу, оскільки він слугував початком функціонування нового об’єднання - громадської організації “Мотобольна федерація України”.  Сама ж команда була зареєстрована як Громадська організація «Мотобольний клуб Колос» та стала осередком у Полтавській області, що свідчить про абсолютну її незалежність. Також було зроблено споруду для здійснення відео зйомки, покладено плитку навколо мотобольного боксу, збудовано накриття для команди-суперників, закуплено аудіо забезпечення та ще чимало роботи було пророблено. Варто зауважити, що гравці особисто виконували всі господарські роботи та використовували власну техніку, не шкодуючи ні особистого часу, ні власних сил. Як стверджують самі мотоболісти, «Колос» став для них другою сім’єю.

Ну і звичайно не забували  про тренування,  два рази на тиждень у Стовбиній Долині лунає гучний рев мотоциклів і гравці ретельно удосконалюють свою майстерність, розробляють різноманітні стратегії гри та навчають молодь. Часто відбуваються запеклі змагання між основним складом команди та юним «Колосом».

І от ми вже можемо підвести перші підсумки активного підготовки до нового мотобольного сезону. 9-10 травня  відбувся Кубок пам‘яті Анатолія Кирияченка, у ході якого «Колос» провів першу гру сезону з «Антрацитом» із Кіровського та здобув перемогу 1:0. Вирішальний гол на рахунок нашої команди приніс майстер спорту Сергій Васін. Наступного ж дня відбулась надзвичайно запекла та динамічна гра, сповнена професіоналізму та  емоцій  між «Колосом» та вишняківською «Нивою». До третього періоду трималась інтрига, адже команди показували рівні сили та жагу до перемоги, і тільки останні  хвилини вирішили всю долю кубку. Відкрив рахунок знову ж таки Сергій Васін, який реалізував штрафний удар в дев’ятку з шістнадцяти метрів. Але все ж таки господарям поля вдалось зрівняти рахунок і Анатолій Петровський забив гол у ворота нашої команди. Матч завершився нічиєю 1:1.

Тож, можемо з впевненістю сказати, що новосанжарська мотобольна команда гідно стартувала у новому сезоні, і сподіваємось, що такий же високий рівень вона покаже на Кубку України, що пройде у м. Кам’янець-Подільський протягом 16-18 травня та порадує своїх вболівальників у першій домашній грі 24 травня, яка стане відкриттям Чемпіонату України з мотоболу 2014 року!


Автор: Зімовець Олеся, прес-секретар МК «Колос»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 травня 2014, 14:45 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації