Вхід | Реєстрація

Кубок України з мотоболу 2014

Кубок України з мотоболу 2014

Цього року мотобольний кубок України проходив 16-18 травня у мальовничому та історичному місті – Кам’янець-Подільський.

Однією із чотирьох команд, що прибули на змагання став і наш новосанжаський мотобольний клуб «Колос», його суперниками були «Нива» (Вишняки), «Антрацит» (Кіровське) та господарі поля «Поділля» (Кам’янець-Подільський). Новосанжарці приїхали на Поділля у наступному складі: 1. Євгеній Довгаль (воротар), 2. Іван Зімовець (капітан), 4. Сергій Васін, 5. Володимир Кондратенко, 6. Олександр Зімовець (граючий тренер та начальник команди), 7. Валерій Зімовець, 8. Роман Кондратенко, 9. Олександр Кінаш, 10. Анатолій Назаренко (воротар).

Перший день відзначився шквалом голів. “Антрацит” переміг “Ниву” із рахунком 6:1. А матч  «Поділля»-«Колос» закінчився з рахунком 2:5.  Розгромну перемогу новосанжарцям забезпечили Сергій Васін, який забив 4 м’яча у ворота суперників, та Володимир Кондратенко. Цього ж дня відбулось урочисте відкриття мотобольного сезону, гостей радо вітали адміністрація міста, президент благодійного фонду Ісаєнко Сергій Миколайович та віце-президент Мотобольної федерації України Герасименко Анатолій Дмитрович.

17 травня спортивне дійство відкрило дербі двох полтавських команд –  «Нива» та «Колос», яке завершилось виграшом хорольчан з мінімальним відривом 2:1. Перемогу «Ниві» забезпечили Сергій Пузик та Віталій Бойко, а гол на рахунок новосанжарців приніс граючий тренер команди Олександр Зімовець. Другий матч відбувся між «Антрацитом» та «Поділлям». Усі очікували шалений відрив досвідчених донеччан у рахунку від молодих хлоп’ят з «Поділля», які вперше виступали на змаганнях такого рівня! Але вони не підвели свого тренера Володимира Даниляка та показали гідну гру, яка закінчилась з рахунком 2:6. Можливо їм додавала сил і вдячна подільська публіка, яка палко підтримувала свою команду.

Ну і останній день визначив переможця Кубку України, після  матчу «Колос» – «Антрацит», який закінчився з рахунком 0:2, стало відомо, що кубок України з мотоболу 2014 поїде у м. Кіровське Донецької області. А наша команда окрім чесно вибороного третього місця отримала значний досвід та серйозну мотобольну практику.

Тож, зараз уже можна з впевненістю сказати, що Схід, Захід та Центральна Україна повинні боротись, але виключно в спортивних змаганнях, а мотобол об’єднує країну, виховує “правильне” молоде покоління та радує своїх багаточисленних фанатів.

На Новосанжарській землі такий уже улюблений для її жителів мотобол старує зовсім скоро. 24 травня о 16 годині у с. Стовбина Долина відбудеться відкриття Чемпіонату України з мотоболу 2014 року.


Автор: Зімовець Олеся, прес-секретар МК «Колос»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 травня 2014, 14:13 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації