Вхід | Реєстрація

Серед вихованців кременчуцької виховної колонії підбили підсумки весняної спартакіади

Серед вихованців кременчуцької виховної колонії підбили підсумки весняної спартакіади

29 травня серед вихованців Кременчуцької виховної колонії підбили підсумки весняної Спартакіади. Свято спорту, сили, здоров’я та краси вже четвертий рік поспіль проводиться у стінах виховної установи двічі на рік під егідою братів Павліченків.

Сонячного дня привітати найкращих спортсменів до установи завітали начальник територіального управління в Полтавській області Микола Ісаєв, заступник начальника управління ДПтСУ в Полтавській області Олег Ковальчук, представники органів прокуратури, державних та громадських організацій.

На початку свята божим благословенням наставив підлітків на добрі діла та перемогу протоієрей Української Православної церкви отець Сергій.

Під час палахкотіння вогню  спортивних ігор найкращі спортсмени прийняли олімпійську присягу, пообіцявши, що будуть змагатися чесно у дійсно спортивному дусі на славу спорту України, в ім’я своїх команд.

З напутнім словом до учасників змагань звернувся Микола Ісаєв: «Я радий поздоровити всіх вихованців та гостей з цим чудовим святом, яке пропагує силу, здоров’я та здоровий спосіб життя. Саме спорт і фізична культура є для людини надійним джерелом гарного настрою і оптимізму. У цей святковий день прийміть найщиріші побажання благополуччя та успіхів у всіх починаннях. Невичерпного оптимізму, натхнення у здійсненні всіх задумів, нових спортивних звершень і нових яскравих перемог!».

Окремим подарунком для гостей та вихованців стали показові спортивні виступи гімнасток Кременчуцької  дитячої юнацької спортивної школи № 2.

У колі дружної спортивної сім’ї виділили найкращих із кращих спортсменів установи, які є особливо помітними «зірками» на спортивному небосхилі  в наступних номінаціях: «Краща футбольна команда», «Краща волейбольна команда», «Найкращий тенісист», «Найкращий з човникового бігу», «Найкращий в підтягуванні», «Найкращий гравець у шахи», «Найкращий гравець у шашки», «Найкращий гравець у доміно». Під голосні оплески спортсмени отримали переможні кубки, медалі та грамоти.

Для десяти вихованців установи свято стало подвійним. Саме в день сили, спритності та краси вони отримали найважливіший документ в своєму житті - паспорт громадянина України.


Автор: Прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 травня 2014, 18:30 | Кременчук | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації