Вхід | Реєстрація

Близько 600 велосипедистів взяли участь у Велодні в Полтаві

Близько 600 велосипедистів взяли участь у Велодні в Полтаві

У Полтаві пройшов традиційний Всеукраїнський Велодень. За підрахунками організаторів  у різноманітних заходах в цей день взяли участь приблизно 600 велосипедистів, в тому числі і з Харкова, Котельви, Кобеляк та інших міст.

Розпочалося наймасштабніше велосипедне свято в Корпусному саду, де учасників на двоколісному транспорті привітав голова правління ГО "ВелоПолтава" Валерій Нурумов. До привітань також приєдналися керівники з облдержадміністрації та міської ради. Далі організованою колоною у супроводі ДАІ та карети швидкої допомоги учасники велопробігу проїхали центральними вулицями міста.

А вже в "Дендропарку" велолюбителі продовжили святкування Велодня. Тут організатори провели крос-кантрійну гонку "Полтавська битва 2014", дитячу велогонку, різноманітні веселі конкурси та ігри. Новачкам розповіли про"Доступний велотуризм". Провели пізнавальну велоекскурсію по Дендропарку та Полю Полтавської битви. А також визначили кращі фотографії народної фотовиставки "СУШКА".

Організатори, серед яких і наша організація "ВелоПолтава", висловлюють щиру подяку всій полтавській велогромаді за активну участь та підтримку в проведенні Велодня-2014! Дякуємо нашим велогостям з інших міст, які завітали до нас на свято! Всім організаціям, фірмам та веломагазинам за підтримку та надані призи! Всім новачкам, які долучилися до нашого велоруху!

ДЯКУЄМО ВСІМ, ВСІМ, ХТО ПРИЙНЯВ АКТИВНУ УЧАСТЬ В ОРГАНІЗАЦІЇ І ПРОВЕДЕННІ ВЕЛОДНЯ!!!


Автор: ГО «Велополтава»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 травня 2014, 19:09 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації