Вхід | Реєстрація

Життя вчора вже покращилось, тепер заживемо по-новому

Ну що, друзі, обрали ми нарешті президента, та ще так небачено швидко, усього в один тур. Спробував один раз залізти на трактор, та й дали йому карт-бланш на швидкі дії. Від оперативності Гаранта залежить, скільки разів неоголошена війна загляне до міст і сіл у вигляді похоронів солдат, так як вона вперше за довгий час прийшла в наше спокійне і тихе містечко.

Та хто б не був президентом, він, однозначно, діятиме обачніше за свого попередника. Крок вліво, крок вправо — і новий Майдан! Для тих, хто не зрозумів, влада, НАСПРАВДІ, належить народу. І не тому народу, який представляють різноманітні начальники всіх рангів, а людям, що їх обирають. Звичайно, дуже б хотілося, щоб виборці не «велися» на дешеву акторську гру в камеру, на біганину з вилами та інвалідні візки. Хоч би як комусь не було шкода, та період пустопорожніх обіцянок скінчився. Пообіцяв — зробив, а не зробив — геть із пляжу!

«Мій голос, ні на що не впливає», «усі однакові» — забудьте подібні вислови. Це — психологія рабів. Не всі однакові. Є люди совісні. І саме такими можна і потрібно замінити негідників. А якщо немає вибору, то є простий шлях примусити поганого керівника бути обачнішим у своїх діях із совістю. Постійно нагадувати, що його посада — це, у першу чергу, відповідальність перед людьми, а не влада над ними.
Хоч наш президент — «у шоколаді» (у всіх сенсах), нам це ще довго не світить. Це ж не голлівудський фільм, де раз — і все добре.Та нам є для кого жити, для кого будувати краще майбутнє. А тому давайте наберемося терпіння. Терпіння, а не смиренності.


Автор: Ольга Гунжель


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 червня 2014, 09:58 | Полтавщина | Політика


1. шофер / 8 червня 2014, 11:15
хто б не був президентом, він, однозначно, діятиме обачніше за свого попередника. Крок вліво, крок вправо — і новий Майдан!
Моїми очима це єдиний позитив у подіях цього майдану. Виховання людей у тому, щоб відчувати себе владою.

Всі інші наслідки майдану на 100% у мінусі.

Не забувайте, що не будь того майдану, не будь оцих дострокових виборів президента, до котрих лишався лише рік, не було би ні Одеси, ні Харкова, ні війни на сході, не було би всих смертей за цими подіями, про справжню кількість котрих ми ніколи не дізнаємося. Не забувайте, що вся ціна котру ми заплатили, і продовжуємо платити, заплачена лише за один рік достроковості виборів президента, і не більше.

Оберіть свого "шоколада" через один рік, і все було би тихо і мирно. У всякому разі шанси на мир були би на порядки більші. І на те що Крим лишився би з нами, шанси також були би більшими - Крим також входить у склад ціни, заплаченої нами за один рік президентської достроковості. Добаве сюди ситуацію із цінами та гривнею.

Лише через один рік, ви отримали би все те саме, тільки без смертей, воїн, і втрати Криму. От і задумайтеся, вівці тупомозглі, "страна українців", чи було воно того варте - один рік достроковості всих ваших "змін".
2. шофер / 8 червня 2014, 11:46
Ясна річ що майдан був проектом Європи, у відповідь на те що Янукович їм показав "кукіш". Але наш народ - будь він хоч трохи мудренішим, без участі людей всі провокації були би неможливими. Тепер коли Європа задовільнила свої амбіції, (с): "***майдан виконавши своє завдання" затих, і прийшла черга Росії, котра у помсту відібрала Крим, та шматрає схід. І добре якщо не війде в азарт справді захопити інші території.

Ви справді вірите у те що наші вояки спроможні відбити агресію Росії? Ви вірите у те що Росія дальше сходу не просувається завдяки силі нашій "армії"?

Все що зараз відбувається на сході, жартівлива знущальна гра Росії, у помсту за Януковича. І тільки тому що це контрольований кремлем жарт, ситуація відбувається не дальше Донбасу. Завтра кремль передумає жартувати, і всі наші "армії" не встигнуть навіть пискнути. Тоді вже війна буде між Америкою та Росією, а на місті України залишеться попелище.

пс. Хочете ще один погляд на нову каманду? Хто слухав по ящику звіт "сЄнічки" за 100 днів роботи його уряду? Цитата: "НАМ ВДАЛОСЯ СТРИМАТИ ГРОШОВУ ОДИНИЦЮ !!!!!". Доллар був 8 грн., тепер 12 - це називається стримування грошової одиниці. Нормально. Ну оно то ясєн пєнь - курс міг би бути і 25 грн. за доллар... ну а чо, почіму би і нєт... так шо стримання палюбому.

*** У кавичках цитата зі слів Кличка: "Майдан виконав своє завдання, можна розходитися".
3. Пушкарьова / 8 червня 2014, 13:30
Шофере, у нас мабуть справді мало приводу для оптимізму.Хтось із зарубіжних політиків недавно сказав, що Україна установила декілька світових рекордів по ідіотизму. Олігархи прогнали самих жадібних та переділять владу між собою. Може ж є тепер надія, що прийшли грамотніші та хитріші (про порядність та безкорисність я мовчу)? Може це знак, що Президента коронували напередодні одного із найбільших християнських свят, і ми заживемо тепер по християнських законах?
4. Бувалий / 8 червня 2014, 14:03
1. шофер
«От і задумайтеся, вівці тупомозглі, "страна українців", чи було воно того варте - один рік достроковості всих ваших "змін".»
Сам ти баран. Думаєш, Яник так би просто сам здався б на виборах? За півтора року він ще б трохи "поімєл" засноване ним ЗАТ"Україна". Саша-стоматолог ще б раз чи двічі подвоїв свої статки. Потім фарс під назвою "Вибори Президента 2015". Після цього -- неодмінний Майдан, до якого він з Путіним уже були б готові. Відповідно, і наслідки були б ще трагічніші.
5. шофер / 8 червня 2014, 16:10
3.Пушкарьова
«Може це знак, що Президента коронували напередодні одного із найбільших християнських свят, і ми заживемо тепер по християнських законах?»
Якби ви знали, як мені хочеться щоб я помилився, а ви вгадали. Час покаже, а поки що я сумую за умовами життя, котрі були при Януковичу.

4.Бувалий
«Думаєш, Яник так би просто сам здався б на виборах?»
Конєшно не здався би. Але через рік усунути його від влади було би набагато простіше, і наслідків було би на порядки менше. Ето даже єжу ясно, без варіантів.

Згоден, напевно я перегнув палицю, вибачте.
Та тримати своє бачення складно.
Наробили ви ділов, і так нічого не зрозуміли.

Своїй Європі, ви чуть не анус готові цілувати. Росію хаєте за її поведінку. Розумію, все логічно. Але увійди Україна до таможеного союзу - ви переконані що Європа повелася би краще? Я ні... Згадайте, коли Янукович звертів європі дулю, американські есмінці вже були у акваторії чорного моря. Зараз, всі конфлікти та протистояння, Європа своїми людьми не вирішує. Весь жар, вона загрібає руками наших людських втрат, і повірте, попісяти із висока на ці втрати хотіла ваша Європа. Хоча б на це не зажмурюйте очі. Я розумію що втомилися, розумію що хочеться надії на світле небо, але прагнучи надії - не обманюйтеся. Краще дайте собі відповідь на питання - навіщо ми Європі? По вашому їм тупо захотілося зробити нас щасливими? Ги-ги-ги... які ж ви наївні.
6. Бувалий / 8 червня 2014, 19:14
5. шофер
«...через рік усунути його від влади було би набагато простіше...»
Який спосіб усунення ти маєш на увазі?
5. шофер
«...коли Янукович звертів європі дулю, американські есмінці вже були у акваторії чорного моря.»
Що ти куриш? Тоді навпаки, всі чекали подавлення Євромайдану Кремлем. Згадай, скільки разів Янукович був на консультаціях у Путіна!
7. шофер / 8 червня 2014, 22:01
6.Бувалий
«Що ти куриш?»
Новини із ящика, із інтернету, спілкування із людьми.
Спробуй і ти - класні цигарки. Всі їх курять.
Ну майже всі.. от ти схоже не курящий.
8. шофер / 8 червня 2014, 22:16
Знаєте, мені завжди подобалася і була близькою думка ось цієї жінки Посилання на file.liga.net
Зверніть на неї увагу, прислухайтеся, можливо дещо зрозумієте.
Людина яка називає речі своїми іменами, щоразу снайперськи поцілюючи "у сотню".
9. Бувалий / 8 червня 2014, 22:22
7. шофер
«...от ти схоже не курящий.»
Вгадав. Ну а тебе, зрозуміло, переконувати не курити російське гімно марно. Ти його не куриш, а їси за бидві щоки.
10. Йорк / 10 червня 2014, 23:30
Та хто б не був президентом, він, однозначно, діятиме обачніше за свого попередника. Крок вліво, крок вправо — і новий Майдан!

Ха-ха! Прекрасна мотівація для тих, хто й досі вірить у стихійність майдану.
Порошенко вже всрався від страху :)

Для тих, хто не зрозумів, влада, НАСПРАВДІ, належить народу.

Ну... ну... Бля. Ні, краще я промовчу.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації