Вхід | Реєстрація

Поранені бійці АТО розповіли про зрадників серед «своїх»

Поранені бійці АТО розповіли про зрадників серед «своїх»

Численних жертв українських військових під час проведення антитерористичної операції можна було уникнути, але хтось зі "своїх" планомірно зливає інформацію сепаратистам, кажуть учасники АТО.

У столичному військовому шпиталі нині близько півсотні поранених у боях під Слов'янськом, та ще близько 30-ти - в Ірпені. Майже всі бійці потрапили в лікарні після масштабної наступальної спецоперації поблизу Слов'янська на початку червня. Тоді бійці навіть не встигли увійти у місто – просто на в'ізді їх обстріляли.

Майор Олександр Малярчук теж брав участь у "зачистці" 3 червня. БТРом йому переїхало ногу. Про плани українських військових, каже, сепаратисти добре знали.

"Є багато зрадників серед представників міністерства оборони, які продають інформацію, проходе витік інформаці", - каже він.

У БТР іншого бійця влучила  протитанкова ракета. Вижили  лише він з товаришем. Згадує - того дня відбили дві засідки. Третю не змогли – чекали підмоги.

"Чекали авіацію. Авіація може чимось іншим займалась або щось. Авіацію ми не дочекались і сталося так, що нас зупинили і нас просто почали розстрілювати  мінами протитанковими", - каже він.

Попри все бійці  кваплять лікарів – хочуть повернутись до товаришів  у бій. Вони кажуть, що там усі мріють, щоб АТО швидко і переможно завершилася, щоб якнайшвидше віддавали команду на зачистку Слов'янська.

"Один вольовий приказ і все можна рішить за два дні", - кажуть вояки.


Автор: «ТСН»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 червня 2014, 12:56 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації