Вхід | Реєстрація

Чоловік обікрав жінку, з якою жив під одним дахом

Чоловік обікрав жінку, з якою жив під одним дахом

Дільничні інспектори Київського райвідділу міліції встановили особу чоловіка, який нещодавно обікрав двадцятидворічну полтавку. Зникла золота каблучка постійно знаходилась в будинку, в якому жінка проживала разом з родиною свого чоловіка: його сестрою з чоловіком, а також матір’ю. При зверненні до міліції, підозри правоохоронців щодо можливої причетності до крадіжки когось із членів родини потерпіла відразу відкинула – усі порядні люди. Родичі також, як один, свою причетність заперечили.

Робота працівників міліції щодо пошуків крадія, однак, показала протилежне. Злодієм виявився чоловік сестри чоловіка потерпілої. Після викриття зловмисника, причину свого вчинку він пояснив просто – дуже хотілось випити. Оскільки за каблучку, хоч і золоту, в магазині горілки не продають, то злодій здав викрадене у ломбард, а отримані гроші пустив на горілку та закуску.

За таке нестримне бажання випити, чоловікові тепер прийдеться не лише “червоніти» перед своїми рідними, але й відповідати перед Законом. Відповідно до розпочатого за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України провадження (крадіжка) на нього чекає відповідальність у виді штрафу, виправних робіт на строк до двох років або позбавлення волі на строк до трьох років.


Автор: Володимир Пасічко, помічник начальника Київського РВ ПМУ УМВС України в Полтавській області із зв’язків з громадськістю


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 червня 2014, 14:10 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації