Вхід | Реєстрація

У День Конституції України відбулась товариська гра мотобольних команд «Колос»-«Випел»

У День Конституції України відбулась товариська гра мотобольних команд «Колос»-«Випел»

Уже за доброю традицієм вихідні новосанжарців проходять у добрій компанії мотоболістів «Колоса». Минула субота не стала виключенням, тисячі палких вболівальників приїхали на мототрек у Стовьбину Долину, щоб підтримати свою мотобольну команду «Колос» у грі проти надто сильних суперників, майстрів спорту міжнародного класу та видатних мотоболістів України. 28 червня у День Конституції України на мототреці у Стовбиній Долині відбулась така захоплююча та довгоочікувана товариська гра «Колос»-«Випел».

Ну і як очікувалось, з перших хвилин матчу розпочалась запекла та насичена боротьба за м’яч, на полі зашкалювали швидкості та емоції. Декілька раз суддям доводилось вручати занадто схвильованим  гравцям зелені картки. Увага публіки була постійно прикута до подій, що розгортаються на полі, адже обидві команди показували професійну та майстерну гру, а ініціатива попереходила то до гостей, то до господарів поля. І в результаті полтавчанам, Валерію Мороховцю та Володимиру Тимошенку, вдалось забити два м’ячі голкіперу «Колоса»,  і гра завершилась із рахунком 0:2. Після фінального свистка було проведено забиття м’ячів із 11-ти метрової відстані. Вдалими ударами зі сторони «Колоса» відзначились Олександр Кінаш та Валерій Зімовець.

Наступна домашня гра команди у ході чемпіонату України 2014 року відбудеться 5 липня проти команди «Восход» із м. Вознесенськ. А уже за тиждень 12 липня буде організовано перший матч в історії команди між основним складом та юними мотоболістами «Колоса», які зараз активно переймають досвід у своїх професійних колег. Більш того, дане протистояння буде унікальним і тим, що батьки виїдуть грати проти свої синів: граючий тренер Олександр Зімовець буде боротися за перемогу проти сина Валерія, капітан команди Іван Зімовець позмагається із сином Олегом, а брати Роман та Вадим Кондратенки будуть доводити, що є гідним продовженням мотобольної династії.

Тож, не пропустіть захоплюючі та неймовірні мотобольні подіїї цього літа!


Автор: Олеся Зімовець, прес-секретар МК «Колос»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації