Вхід | Реєстрація

У тролейбусне депо в Луганську і в маршрутку прилетів снаряд. П’ять машин розбиті, у маршрутці - жертви

Снаряд потрапив на територію тролейбусного депо вчора, 7 липня. Про це повідомляє прес-служба Луганської міської ради.

Сьогодні, о 7.50 ранку під артилерійський обстріл потрапило маршрутне таксі, яке рухалося по вулиці 26 Бакинських комісарів. В результаті попадання осколків снаряда два пасажири загинули, четверо отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Також снаряд потрапив у горищне приміщення дев'ятиповерхового будинку на кварталі Пролетаріату Донбасу, жертв і постраждалих немає. Ведуться аварійно-рятувальні роботи.

Луганський міський голова Сергій Кравченко виїхав на місце подій, подякував рятувальникам за оперативну роботу і дав розпорядження максимально швидко ліквідувати наслідки надзвичайних ситуацій.


Автор: «ОстроВ»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 липня 2014, 16:01 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації