Вхід | Реєстрація

Фінінспектори Полтавщини виявили втрат на 409,3 тис. грн у Національному природному парку «Нижньосульський»

Фахівці Держфінінспекції в Полтавській області виявили порушення, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на суму 409,3 тис. грн під час ревізії Національного природного парку «Нижньосульський».

Контролю підданий період діяльності установи з 01.01.2012 по 30.04.2014.

Зокрема, встановлено проведення, всупереч чинному законодавству, нарахування і виплати премій при відсутності Колективного договору та Положення про преміювання працівників, на загальну суму 401,7 тис. грн.

Окрім того, внаслідок  завищення обсягу отриманих послуг, проведено оплату вартості послуг із споживання природного газу на опалення, які фактично не отримані, на суму 6,5 тис. грн.
Про результати ревізії поінформовано правоохоронні органи області.


Автор: Прес-служба Держфінінспекціїв Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 липня 2014, 14:27 | Глобине | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації