Вхід | Реєстрація

За добу бойовики і війська РФ обстріляли сили АТО не менше 40 разів - Тимчук

За добу бойовики і війська РФ обстріляли сили АТО не менше 40 разів - Тимчук

У зоні АТО бойовики і війська РФ продовжують проводити обстріли і робити наступальні дії, намагаючись витіснити українські війська.

Як пише керівник ІС Дмитро Тимчук у себе на сторінці в Facebook, були зафіксовані обстріли позицій українських військ в районі аеропорту в Донецьку. Обстріл вівся з танків і мінометів.

"В районі н.п. Гранітне позиції наших військ обстріляні не менше 6 разів. Обстріл вівся з мінометів, ствольної артилерії і стрілецької зброї. Противник робив спроби штурму, всі вони були відбиті", - повідомляє Тимчук.

За його інформацією, з мінометів обстріляні позиції поблизу н.п.Пески і Трудівське.

"Були зафіксовані 4 обстріли позицій українських військ в районі н.п.Дебальцево. Обстріл вівся з артилерії, мінометів і РСЗВ БМ-21 "Град". Двічі обстріляні позиції поблизу н.п.Маріуполь, в т.ч. з РСЗВ БМ-21 "Град". Позиції українських військ у секторі "М" за добу обстріляні 12 разів. У цілому зафіксовано не менше 40 обстрілів позицій українських військ", - пише Тимчук.


Автор: «ТСН»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 вересня 2014, 11:33 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації