Вхід | Реєстрація

Бойовики зранку атакують Донецький аеропорт, а вночі били з танків у бік Маріуполя

Бойовики зранку атакують Донецький аеропорт, а вночі били з танків у бік Маріуполя

Із самого ранку в Донецьку чути залпи важкої зброї, вибухи та стрілянина доносяться з боку аеропорта, а минулого вечора бойовики били з танків в напрямку Маріуполя.

За словами українських військових, сьогодні вночі їх штурмували одразу з двох боків - з південного та східного напрямків, проте атаки вони відбили. 

Тим часом, ватажок банди, яка обстрілює позиції українських десантників на летовищі, запевняє, що наземну частину аеропорту вони вже відвоювали, але українські силовики стверджують – підземні сховища дозволяють повністю контролювати ситуацію на поверхні.

Досі в шоці після вечірнього обстрілу жителі мікрорайона "Гладковка" у Донецьку. Напередодні ввечорі терористи його  обстріляли з установки "Ураган". Зруйновано багато будинків, кілька  після обстрілу згоріли. Загинули двоє мирних жителів, ще восьмеро дістали важкі поранення.

Тривожна інформація й з південного фронту. Пізно ввечері бойовики, які останній тиждень мобілізували там сили,  почали пристрілюватися - били з танків у напрямку Маріуполя. Наслідки поки невідомі.


Автор: «ТСН»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 жовтня 2014, 11:58 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації