Вхід | Реєстрація

Переможці та фіналісти регіонального етапу конкурсу «100 кращих товарів України» отримали нагороди

Переможці та фіналісти регіонального етапу конкурсу «100 кращих товарів України» отримали нагороди

2 жовтня в Полтавському художньому музеї відбулося нагородження переможців та фіналістів регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) – «100 кращих товарів України» у 2014 році. Цьогоріч, у зв’язку з непростою суспільно-політичною ситуацією в державі, учасників було менше, ніж зазвичай. Проте, 10 підприємств нашої області все ж долучилися до найсерйознішого та найпрестижнішого в державі змагання з якості, яке проводиться під патронатом Президента України вже одинадцятий рік поспіль. Вони представили на суд компетентного журі 15 видів продукції та послуг.

Як і у попередні роки, найбільше конкурсантів було серед підприємств харчової галузі - 8 виробників змагалися у номінації «Продовольчі товари».

З них на загальнодержавний рівень конкурсу вийшло 5 підприємств. В їх числі фермерське господарство «Садки» (Кременчуцький р-н) з олією соняшниковою нерафінованою вимороженою, ТОВ «Амарант» (м. Полтава), яке представило олію соняшникову, нерафіновану, невиморожену пресовану першого ґатунку, ТОВ «Глобинський маслосирзавод» з сиром твердим «Голландський брусковий», ПАТ «Пирятинський сирзавод» з сиром твердим «Парменталь» та ТОВ «Світ ласощів-Кременчук», з печивом пісочно-відсадним «Домашнє».

Крім того, у номінації «Товари виробничо-технічного призначення» честь Полтавщини на Всеукраїнському змаганні з якості представлятиме ПАТ «Кременчуцький завод дорожніх машин» з асфальзмішувальною установкою ДС-185У.

Крім вищезгаданих підприємств-переможців, у регіональному етапі конкурсу також взяли участь ТОВ «Маслозавод «Заріг», з маслом солодковершковим «Селянське» 72,5% жирності та йогуртом «Абрикос-персик» 2,8% жирності. Також до конкурсу долучилися відразу двоє виробників напівфабрикатів: ТОВ «Ясні Зорі - Полтавщина» (Кобеляцький р-н), яке змагалося відразу з трьома видами продукції: субпродуктами м’ясними обробленими, напівфабрикатами м’ясними посіченими з харчовими композиціями та напівфабрикатами м’ясними натуральними. Ще один відомий виробник напівфабрикатів ТОВ «Пирятинський делікатес» представило вироби кулінарні тістові заморожені «Чевупелі з яловичиною та свининою» смажені та вироби кулінарні тістові заморожені «сирники з родзинками» смажені.

А у номінації «Товари виробничо-технічного призначення» у конкурсі брало участь науково-виробниче підприємство «Фероліт» з тілами молольними з відбіленого чавуну.

Таким чином цьогоріч 6 підприємств області боротимуться за почесне право потрапити до «сотні кращих в Україні» на загальнодержавному рівні. А хто із них доведе, що гідний називатися кращим підприємством України, стане відомо восени. Але вже сам факт, що конкурсанти погодились на участь у такому серйозному змаганні й зробили все можливе, щоб привести своє виробництво й продукцію до максимально високого рівня, заслуговує на довіру до них з боку споживачів. Тож хочеться побажати усім їм успіху у цій нелегкій боротьбі.

Виставка продукції та нагородження переможців та учасників загальнодержавного етапу конкурсу орієнтовно відбудуться у Києві, в листопаді, в рамках проведення Європейського тижня якості.


Автор: Жанна Кущенко, ДП «Стандартметрологія»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 жовтня 2014, 12:43 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації