Вхід | Реєстрація

На Лубенщині працівники міліції викрили наркозбувача

На Лубенщині працівники міліції викрили наркозбувача

У ході проведення операції із «Вжиття заходів з протидії витоку в незаконний обіг підконтрольних речовин з об’єктів їх легального обігу» на території міста Лубни, працівниками сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Лубенського міськвідділу було виявлено та задокументовано факт незаконного збуту.

У 33-річного місцевого жителя було виявлено речовину рослинного походження, зеленого кольору, подрібнену, висушену, зовні схожу на особливо небезпечний наркотичний засіб «канабіс». Загальна сума збутої речовини становить 300 гривень.

Цього ж дня в ході проведення санкціонованого обшуку в будинку та інших підсобних приміщеннях «наркозбувача», працівники міліції виявили та вилучили подрібнену речовину рослинного походження вагою 50 грамів. Працівникам міліції господар зізнався, що дану речовину він зберігав з метою її подальшого збуту на території міста Лубен та Лубенського району.

На сьогоднішній день відносно чоловіка Лубенським міськрайонним судом обрано запобіжний захід утримання під вартою, а по даним фактам відкрито кримінальні провадження за ознаками кримінального правопорушення за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин, або їх аналогів, вчинено повторно, або за попередньою змовою групою осіб). Санкція даної статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна.


Автор: Олена Якимець, Лубенський МВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 жовтня 2014, 13:21 | Лубни | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації