Вхід | Реєстрація

Бойовики в аеропорту Донецька зазнали значних втрат і чекають на підмогу «казаків»

Бойовики в аеропорту Донецька зазнали значних втрат і чекають на підмогу «казаків»

Після численних спроб штурму аеропорту в Донецьку російські найманці та бойовики втратили багато своїх поплічників і тепер чекають на півтисячі "казаків" з Росії. Про це повідомляє військова рада "Народного фронту".

Після відведення з обласного центру російських військових бойовики вирішили доукомплектувати склад своїх сил російськими "казаками".

"Керівник російських бандформувань під назвою "Донські казаки", які діють на території Донбасу, "отаман" Козицин пообіцяв поповнити формування "батальон "Кальміус", який діє в Донецьку, за рахунок "казаків", які мають прибути з РФ… На Донбас невдовзі має прибути нова партія - не менше 500 російських найманців", - йдеться у повідомленні прес-служби військової ради.

Як повідомлялося раніше, донецький аеропорт захищає екс-агент ФСБ, якого українці жартома кличуть "пан Кацап". Чоловік влітку цього року перейшов на бік України і в б'ється пліч-о-пліч із хлопцями з добровольчого корпусу "Правого сектора". 


Автор: «ТСН»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 жовтня 2014, 10:58 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації