Вхід | Реєстрація

У Кременчуцькій виховній колонії відкрили фото-виставку «життя - це мить…»

У Кременчуцькій виховній колонії відкрили фото-виставку «життя - це мить…»

16 жовтня поточного року в приміщенні загальноосвітньої школи  Кременчуцької виховної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області відбулось урочисте відкриття фото – виставки «Життя – це мить…». Захід організували за ініціативою начальника виховної колонії Юрія Величка.

Метою виставки є розвиток творчих здібностей та художнього смаку юнаків,  залучення їх до активної громадської позиції, вміння побачити естетичну красу та отримати позитивні емоції. 

Автором чудових та яскравих ілюстрацій є місцева фотохудожниця Тетяна Кочурова, яка майже 35 років тому переїхала до м. Кременчука. Відтоді Полтавщина, зелені та гарні вулиці Кременчуччини стали для неї найулюбленішими місцями.

Виставка містить понад 50 робіт різної тематики: різнокольорові квіти, архітектурні споруди, мальовничі краєвиди Полтавського краю. Авторка своїми роботами показала емоції людей різного віку, дитячу безпосередність, жіночу вроду, чоловічу життєву мудрість. Особливу увагу Тетяна приділила національній символіці та красі української вишиванки, дівочому вбранню.

— Чудову та багатогранну виставку організували саме осінньої пори, бо вона така ж різнокольорова та яскрава. Шукайте себе, помічайте навколишню красу, любіть Україну, - звернувся Юрій Величко до вихованців після перегляду виставки.


Автор: Прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 жовтня 2014, 09:48 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації