Вхід | Реєстрація

Почніть із себе!

Днями до редакції завітала жінка, яка висловила своє незадоволення з приводу статті, надрукованої у 41‑ому номері, під назвою «Кмітливі помічники». Своє обурення вона вирішила викласти у листі:
«Я підприємець із Підкови, працюю на ній із 1999 року, сама родом із села Білики, а проживаю в Нових Санжарах.

Прочитавши в «ЕХО» статтю Івана Харченка, не можу заспокоїтись від такої маячні. Виникає питання: чому в нас у країні війна? Якщо воюють люди з сусідніх районів, то що тоді ми можемо говорити про сусідні країни. У такий тяжкий для всіх нас час ми повинні об’єднуватися в одне ціле, допомагати усім тим, кому зараз тяжко, у кого діти, чоловіки та батьки зараз захищають нас від агресора. І я дякую їм за те, що ми спокійно живемо і працюємо. На мою думку, ніякого піару і корупції немає в тому, що ми купуємо бронежилети, теплий одяг і все необхідне для наших солдатів. А наші — це всі військовослужбовці, які перебувають у зоні АТО.

До речі, корупція — це використання держпосадовцями своєї посади у власних інтересах. І ніякої корупції я тут не бачу. До того ж відсутні і фотографії, на яких спільно позують підприємці з Підкови та місцеві депутати (про які згадував Іван Харченко).

І ще хочу сказати, що податки ми сплачуємо в бюджет нашої держави. А в Кобеляки ідуть гроші, які зібрані з Підкови. Ці кошти — допомога мешканцям райцентру.

А от що зробили Ви, молодий, гарний, здоровий підприємець?! Почніть із себе! Ви також багато років працювали на цій самій Підкові. Так що, шановні, давайте будемо єдиною, цілісною Україною. І не рватимемо її на шматки. Так ми разом подолаємо наших справжніх ворогів!»


Автор: Тетяна НІКОЛАЄНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 жовтня 2014, 09:11 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації