Вхід | Реєстрація

Для учнівської молоді м.Кременчука провели екскурсію до Кременчуцької виховної колонії

Для учнівської молоді м.Кременчука провели екскурсію до Кременчуцької виховної колонії

Днями до Кременчуцької виховної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області завітали учні Кременчуцького ліцею № 4. Захід організували з метою профілактики правопорушень в учнівському середовищі.

Керівництво ліцею вирішили допомогти зрозуміти хлопцям і дівчатам необхідність визнання та дотримання ними суспільних правових норм. Попри підлітковий нігилізм та юнацьку браваду, враження від екскурсії у всіх учасників були дуже сильними. Зайшовши на територію установи, діти були сповнені особистих позитивних емоцій від умов, які створені для вихованців в установі, це: штучний футбольний майданчик та спортивні тренажери, теплі та чисті гуртожитки, храм Іоанна Хрестителя, світлий обідній зал, яскравий та змістовний народознавчий кабінет.  Однак з кожним кроком емоції екскурсантів стали все більш прихованими, а гнітюче враження розуміння позбавлення волі справляло неабиякий ефект небажання потрапляти сюди.

- Інколи один нерозважливий крок впливає на все подальше життя, тож такі зустрічі з вихованцями допомагають попередити необдумані вчинки, продиктовані неадекватними емоційними поривами підлітків, - зазначив начальник колонії Юрій Величко, - а подібні екскурсії сприятимуть попередженню можливих негативних проявів у їх поведінці.


Автор: Прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 листопада 2014, 10:28 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації