Вхід | Реєстрація

У Кременчуцькій виховній колонії відбувся турнір з міні-футболу

У Кременчуцькій виховній колонії відбувся турнір з міні-футболу

31 жовтня поточного року в Кременчуцькій виховній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області відбувся турнір з міні-футболу. Захід організували згідно Календарного плану проведення спортивних змагань на першість органів та установ виконання покарань Полтавщини.

На футбольному майданчику зустрілися 4 команди: співробітників Кременчуцької виховної колонії, Кременчуцької виправної колонії (№69), Комсомольського виправного центру (№136)  та збірна команда Кременчуцького МВ та Глобинського МРВ КВІ.

Турнір проводився для подальшої популяризації міні-футболу та занять фізичною культурою, організації активного відпочинку серед колективів установ виконання покарань області. Основними завданням турніру були пропаганда здорового способу життя серед персоналу та закріплення товариських зв'язків.

Почалися футбольні баталії з жеребкування та привітання команд. Згідно жеребкування кожна команда грала з усіма іншими по коловій системі. У результаті футболісти Кременчуцької виховної колонії, не програвши жодного матчу та не втративши очків здобули впевнену перемогу у турнірі.

Друге місце за дуже впевненої гри здобула команда Кременчуцької виправної колонії (№69), третє — команда Комсомольського виправного центру (№136).

Спортсмени 4-х команд продемонстрували високу командну згуртованість і прагнення до перемоги. Переможці були нагороджені почесними грамотами та кубками.

На завершення турніру учасники подякували один одному за чесну, безкомпромісну спортивну боротьбу.


Автор: Прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 жовтня 2014, 17:10 | Кременчук | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації