Вхід | Реєстрація

У Кременчуці затримали грабіжника-рецидивіста при спробі втечі за кордон

У Кременчуці затримали грабіжника-рецидивіста при спробі втечі за кордон

Міліціонери затримали 34-річного кременчужанина на залізниці при спробі втекти за межі держави.

Зловмисник орудував на території Кременчука, а від його рук страждали здебільшого неповнолітні та жінки. Предметом наживи 34-річного містянина були золоті прикраси та мобільні телефони. Останній скоїв близько двадцяти пограбувань на території міста.

З’ясовуючи особу грабіжника, правоохоронці встановили, що чоловік і раніше мав проблеми із законом – близько шести років той перебував в місцях позбавлення волі за скоєння крадіжок та пограбувань. Звільнившись, не перестав скоювати протиправні дії. Награбоване чоловік здавав до ломбардів.

Наразі слідчим розпочато провадження за ознаками статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Ведуться заходи по вилученню та поверненню награбованого їх власникам.

Відносно затриманого обрано запобіжний захід – тримання під вартою. За скоєне грабіжник може знову опинитися за гратами від чотирьох до шести років.


Автор: прес–служба міліції Кременчука


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 листопада 2014, 13:50 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації