Вхід | Реєстрація

Бойовики з банди «Прізрак» оголосили про наміри оточити Дебальцеве – Тимчук

Бойовики з банди «Прізрак» оголосили про наміри оточити Дебальцеве – Тимчук

Проросійські бойовики не припиняють обстріли силовиків в районах Нікішиного та Чорнухіного на Донеччині, а також оголошують про наміри оточити Дебальцеве.

Про це повідомляє керівник групи військово-політичних досліджень "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

За його словами, група найманців оголосила про підготовку кільця оточення довкола Дебальцевого, однак експерт допускає, що це може бути дезінформація.

"В районі Нікішиного-Чорнухіного тривають обстріли з боку терористів і бойові зіткнення з силами АТО. Терористи прагнуть звузити Дебальцевський плацдарм і підійти впритул до Дебальцевого. Керівництво бандформування "механізована бригада "Прізрак" оголосило про підготовку до "оточення Дебальцевого"(можливо цілеспрямоване поширення дезінформації)", - йдеться у повідомленні Тимчука у Facebook.

Також він заявив про те, що серед бойовиків у Макіївці, Сніжному та Донецьку ширяться чутки про наступ "російсько-терористичних військ". Наразі у Петровському району обласного центрк бойовики підтягують на передову важке озброєння. Живу силу та боєприпаси перевозять, зокрема, і на авто, яке відібрали у мирних жителів та місцевих підприємств.

Як повідомлялося раніше, під Дебальцевим атакують "казаки", а до Щастя стягують військових РФ з танками. Сили супротивника змінили тактику боїв.


Автор: «ТСН»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 листопада 2014, 11:49 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації