Вхід | Реєстрація

Донецькі «кіборги» показали відео допиту бойовика з Пермі

Донецькі «кіборги» показали відео допиту бойовика з Пермі

Українські силовики-"кіборги", які боронять аеропорт Донецька, затримали і допитали росіянина, який воював на боці бойовиків.

Допит найманця українські військові зняли на відео. На ньому бойовик зізнався, що приїхав до України з російської Пермі, нібито для того, аби забрати сестру, але потім взяв зброю до рук і почав воювати проти українських військових.

Найманець зізнався, що у рідній Пермі в нього є двоє дітей та троє онуків.

"Кіборг" Маршал, який оприлюднив відео допиту, заявив про те, що російський артилерист намагається видати себе за цивільного.

"Полонений сепар, артилерист, з Пермі. Косить під цивільного. Відповіді на кшталт "так точно", "винен" і т.д… Самі розумієте", - йдеться у повідомленні захисника Донецького аеропорту "Маршала".

Також "кіборги" запропонували полоненому бойовику зателефонувати дружині і розповісти їй про те, що він поїхав в Україну вбивати людей, адже саме росіяни, за словами силовиків, "роблять війну в Україні".


Автор: «ТСН»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 листопада 2014, 11:17 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації