Вхід | Реєстрація

Аваков підписав указ про включення «Азову» до Нацгвардії

Аваков підписав указ про включення «Азову» до Нацгвардії

«Азов» переходить до складу Національної гвардії як полк особливого призначення. Відповідний указ підписав міністр МВС України Арсен Аваков, повідомляє прес-служба міністерства.

«Мною підписаний наказ про перехід до складу Нацгвардії полку особливого призначення «Азов». Вже зараз розпочата робота щодо доукомплектування полку до бойового стандарту бригад Нацгвардії. Мова і про озброєння, і про техніку. Вже сьогодні десятки хлопців з «Азову» проходять навчання в артилерійській школі, освоюють нові БТРи на полігонах, вчаться взаємодії із приданою полкові танковою ротою... Слідом за «Азовом» підвищать свій бойовий статус, а, значить – і боєготовність ще ряд бойових підрозділів», – цитує Авакова прес-служба.

Керівник ГУМВС України в Київській області Вадим Троян та командир полку «Азов» Андрій Білецький упродовж кількох найближчих днів мають провести ряд заходів, які остаточно закріплять новий юридичний статус підрозділу.

Зокрема, керівник міліції Київщини та командир підрозділу мають провести роз’яснювальну роботу з бійцями. Після цього до Головного управління Нацгвардії будуть подані списки працівників, які висловили бажання далі проходити службу у складі НГУ. Також на баланс Нацгвардії буде передано автотранспорт, бронетехніку та майно полку «Азов».


Автор: «Громадське.TV», фото з FB «Азову»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 листопада 2014, 18:01 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації