Вхід | Реєстрація

Росія відправила в Україну вже дев’ятий конвой з «гуманітаркою»

Росія відправила в Україну вже дев’ятий конвой з «гуманітаркою»

З Підмосков'я в Ростовську область вирушив новий гуманітарний конвой, який нібито повинен доставити допомогу на Донбас.

Про це повідомив журналістам офіційний представник МНС Росії Олександр Дробишевський.

"Сьогодні близько 06:00 мск з підмосковного Ногінська в Ростовську область рушила колона автомобілів МНС Росії з гуманітарним вантажем. У її складі близько 40 машин", - сказав він.

За його словами, це тільки частина колони з "гуманітаркою" для Донбасу, яка буде формуватися в Ростовській області. "В Ростовську область також направляються автомобілі з гуманітарними вантажами з Астрахані, Твері, Таганрога, Краснодара, Воронежа та інших регіонів", - повідомили в російському МНС.

Дробишевський додав, що чергову колону сформують з більш ніж 120 автомобілів, які доставлять в Донецьку і Луганську області понад 1,2 тисячі тонн вантажів.

Нагадаємо, помічник держсекретаря США Вікторія Нуланд заявила про те, що "конвої гуманітарної допомоги", які Росія направляє на Донбас, можуть перевозити паливо для танків та обмундирування для солдатів.


Автор: «ТСН»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 грудня 2014, 10:28 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації