Вхід | Реєстрація

Фактор українців

Почитаєш сумні прогнози деяких моїх колег щодо майбутнього України і, їй Богу, так тоскно на душі стає, що хоч вішайся. «Корупцію не подолали! Війна іде! Реформи не почали! Долар росте! Економіка валиться! Держави завтра не буде!!!». Страшно? Страшно. Куди не кинься — суцільне розчарування. Хоч збирай речі та емігруй закордон. Невже все дійсно настільки безпросвітно та безнадійно?

Нічого подібного. Згадайте початок зими 2013-го і зародження київського Майдану. Тоді всі оті фахівці, експерти і політологи із розумним виглядом віщали, що народний протест довго не протримається, що Янукович просидить у кріслі президента до 2015‑го, що структура Партії Регіонів, яку вибудували по усій країні, — міцна і незламна. Але розумні експерти та журналісти не врахували фактору українських патріотів, яких у державі несподівано виявилося досить багато. Не врахували українського духу (якого не можна помацати руками) та високої самоорганізації людей. І Майдан переміг, Янукович втік, а Партія Регіонів посипалася в один день.

Згадайте весну 2014-го і початок бойових дій на Сході. Найбільші песимісти прогнозували, що на 9 травня Путін проведе парад на Майдані Незалежності. Інші сумно констатували, що українська армія — ненавчена, неозброєна, незабезпечена і просто не зможе воювати. Проте, на диво, у нашій, здавалося б, геть зневіреній, роз’їденій корупцією та майже розкраденій «регіоналами» країні, знайшлися люди, які побажали взяти в руки зброю і вчитися воювати за свою Батьківщину. Знайшлися люди, які збирали по 50 гривень і купували для армії все: від тепловізорів та біноклів до снайперських гвинтівок та БТРів. Знайшлися люди, які виявилися готовими забезпечувати армію продуктами, одягом, бронежилетами, касками та усім іншим, не чекаючи, доки про це потурбується держава. І в України з’явилася справжня армія (ба, навіть власні «кіборги»), а Путін разом із своєю імперією не зміг за місяці боїв взяти навіть одного аеропорту.

Що буде з Україною далі? Так, влада намагатиметься затягти із реформами. Так, спробує залишити більшість корупційних схем, які давали «властьімущім» мільйонні (чи мільярдні?) прибутки. Так, буде продовжувати (уже звично) брехати про нове життя. Проте робити це вийде зовсім не довго. Адже фактор українців уже нікуди не зникне. А справжній громадянин розуміє, що держава — це не Порошенко, Яценюк та Гройсман. Вони — лише люди, які тимчасово отримали в Україні владні повноваження. Держава — це сотні та тисячі людей, готових воювати, працювати та жити задля України. І якщо влада не захоче (чи просто не зможе) змінити країну, то ці люди змінять її власноруч. Так, як звикли робити все у цьому житті. Тому не сумнівайтеся, бо все у нас обов’язково буде добре.


Автор: Володимир Паршевлюк


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 грудня 2014, 08:50 | Полтавщина | Редакційна


1. Богдан / 12 грудня 2014, 11:17
«Хоч збирай речі і емігруй за кордон…» Давно пора. Рідня в Ізраїлі, чи де?

«І Майдан переміг, Янукович втік…» Переміг не Майдан, а олігархи-інородці, руками де Білів. Невже не очевидно?

«Не врахували українського духу…». Та все врахували, дух той уміло підігрітий і використаний.

Десь знаходив на форумі в Інтернеті ще в січні місяці: «Не рвите сердце. В Украине есть великая "идея fix" против кого бороться, которая полностью зашорила видение куда более важных процессов. Кстати, жиды видят всё отлично и умело этим пользуются. Будет Крым отделён или нет, отныне спокойствия в этой стране не будет никогда. Спасибо, идиоты! Vladimir»
2. гістьа / 12 грудня 2014, 11:29
Богдан гарне, чисте Боже ім"я, а душонка від лукавого. Очевидно, що ти і є де Біл! Слава Україні!
3. Богдан / 12 грудня 2014, 12:39
2.гістьа
«Слава Україні!»


Ось для таких майданутих, ще одна цитата з форума:

«Самыми жалкими и убогими в этой ситуации выглядят украинские националисты, которые десятилетиями орали про построение «национальной суверенной державы», а оказалось, что украинцев во власти мало, а суверенитет никому нафиг не нужен. Шавки вы, на цепи у Коломойского, охраняющие его «честно наворованное» майно.
Когда-то индейцы за пару монеток и бусы сменяли остров Манхэттен. Вы, стоявшие на Майдане, превзошли этих индейцев – вы продали Украину за пирожки».
4. Чудо Юдо / 12 грудня 2014, 14:18
Слава чи не слава Україні, а Богдан (він же Читач і Бусел видно, він же Мєшканєц, мабуть) видно козачок засланий :)
Не даремно зараз на Донбасі масово замінюють місцевих керівників присланими із РФ, і не даремно масово переговори розпочали та всілякі "перемир’я". Великий план імперіалістів не удався, одним бандитизмом перемогти воєнні сили України не вдалося, а регулярні російські війська пускати в хід - палєво. Американські методики переворотів більш професійними за російські виявилися, воно і не дивно. Отже прийдеться домовлятися.

Влітку Мєшканец кричав, що він збиратиме у Кобеляцькому районі бандитів воювати із українськими військовими, закликав брати у руки зброю, лякати намагався. А тепер Богдан (Мєшканец?) іншу методику включив - воювати він уже не хоче і нам не радить, ще й рекомендує з фронту тікати.

Бо прийдеться домовлятися...

Може я не правий, але козачок явно засланий і старається дуже вже ж, щоб це було просто власною думкою, а не цілеспрямованою пропагандою.
5. Богдан / 12 грудня 2014, 14:43
4.Чудо Юдо
«Богдан (він же Читач і Бусел видно, він же Мєшканєц, мабуть)»

Шерлок Холмс і рядом не валявся :))
6. Бусел / 12 грудня 2014, 15:57
2.гістьа
«Богдан гарне, чисте Боже ім"я, а душонка від лукавого. Очевидно, що ти і є де Біл! Слава Україні!»

— Алло, слава Украине, это ЖЭК?
— Героям слава, да, это ЖЭК.
— У нас в квартире очень холодно, слава Украине, когда будет тепло?
— Летом! Героям слава.
С сайта Посилання на www.inpearls.ru
7. Бусел / 12 грудня 2014, 16:00
5.Богдан
«Шерлок Холмс і рядом не валявся :))»

Він знаменитий протоукрський Холмсенко-Мегренюк
8. Бусел / 12 грудня 2014, 16:04
Вовочка, пинжак в подмышках не натер?
9. шофер / 12 грудня 2014, 16:50
Згадайте початок зими 2013-го і зародження київського Майдану


Згадайте весну 2014-го і початок бойових дій на Сході.


Це ти загадай, як казав шо навіть якщо тебе кинуть (чи викинуть якщо хочеш), то ти перепочинеш і знову повернешся у політику, але в газетку стопудово невернешся. Слушай Валахан - забув штолє?

А то суспільство зараз багато ще чого згадає.
10. шофер / 12 грудня 2014, 16:58
6.Бусел
«— Алло, слава Украине, это ЖЭК?
— Героям слава, да, это ЖЭК.
— У нас в квартире очень холодно, слава Украине, когда будет тепло?
— Летом! Героям слава.»
А до речі вже багато хто жартує, що біля кожної бензоколонки, бля кожного цінника на обмін валюти, біля кожної каси у магазинах, порібно приклеїти фотографію морди із його закликом "Слава Україні"
11. шофер / 12 грудня 2014, 17:00
хм... а морда це шо мат ?
12. шофер / 12 грудня 2014, 17:01
А шо ж тоді мат?

Ааааа.... "Слава Україні" - логічно, согласєн ))
Ану - проба )))
13. шофер / 12 грудня 2014, 17:01
прикольно...
14. Максим / 12 грудня 2014, 17:22
Вовка таки правду казав, шо не повернеться в журналістику. Цікаво, як він тепер критикуватиме владу? Не цю (ця влада - його однодумці), а нову, яка незабаром прийде? Бачте, як він обережно зазначає: "якщо влада не захоче (чи просто не зможе". Тож цікаво знати й інше: Вово, ти сам на посаді голови РДА не захотів, чи не зміг зробити шось корисне для громади? Скажи відверто, бо тепер віри тобі як журналісту - ніякої!!!
15. Богдан / 12 грудня 2014, 19:20
4.Чудо Юдо
« Американські методики переворотів більш професійними за російські виявилися, воно і не дивно. Отже прийдеться домовлятися.»


От ти сам і визнав чий ти козачок. А я тут народився і виріс і мені боляче дивитись на те, що ви зробили з моєї Вітчизни і кому її продали за пиріжки і ілюзії.
А те що ти приписуєш менв всі ніки говорить про твою нездатність ще й до лінгвістичного аналізу.
16. Боб Роб / 12 грудня 2014, 20:34
15.Богдан
« те що ти приписуєш менв всі ніки говорить про твою нездатність ще й до лінгвістичного аналізу»
Якщо чесно,стиль "мешканця" підзабув,давно цей один не блєще.Але стилі Богдана і Бусела схожі дуже,з Чудом згоден.
15.Богдан
« мені боляче дивитись на те, що ви зробили з моєї Вітчизни »

Та нічого поганого для поволжья ми незробили,чого так псіхуєш?
17. Мастєрок / 12 грудня 2014, 21:00
9. шофер
«Це ти загадай, як казав шо навіть якщо тебе кинуть (чи викинуть якщо хочеш), то ти перепочинеш і знову повернешся у політику, але в газетку стопудово невернешся. Слушай Валахан - забув штолє?»
14.Максим
«Вовка таки правду казав, шо не повернеться в журналістику. Цікаво, як він тепер критикуватиме владу?»
Ой хлопці хлопці, воно таке діло, знаєте лі - голод не тьотка, мать би його тричі. Халєра воно нездорова, скажу я Вам! Коли навіть у сартір нічим сходити, то манав я ті обіцянки та ту мораль - ви со мной согласні?
18. Мастєрок / 12 грудня 2014, 21:02
Ви краще лайки на мою статью поставте, у соцмережах більше розкидайте, може шеф хоч чирвонець накине. Зараніє Вам благодарєн.
19. Бусел / 12 грудня 2014, 21:02
11. шофер
«хм... а морда це шо мат ?»

мат - это подразумевающийся владелец морды))))
20. шофер / 12 грудня 2014, 22:40
.... сьогодні ця сторіночка зробила мій настрій на весь вечір - спасибі за це всим, і самому собі також ))

Ну і канєшна же спасіба главному інгрідієнту, без которого етой каші нам би не сварить ))
21. Богдан / 13 грудня 2014, 07:43

16.Боб Роб
«Та нічого поганого для поволжья ми незробили,чого так псіхуєш?»


Це в тебе такий гумор чи врождьонне? Я не про Поволжьє а про Україну. Таких як ти пусти в Поволжьє то ви й там все запродасте
22. Маска / 13 грудня 2014, 11:38
Бусєл-багдан, "почьом опіум для народа"?
23. Чудо Юдо / 13 грудня 2014, 14:17
12. шофер
«А шо ж тоді мат? »

10. шофер
« ...бензоколонки, бля кожного цінника...»

Ти Шофер уважно слідкуй за словами які пишеш, чи, тим паче, кажеш :) А то сайт тільки комент закрив, а якщо отак випадково оговоришся у розмові з якимось мордоворотом, так наслідки набагато гірші будуть :)

24. Бусел / 13 грудня 2014, 14:36
22.Маска
«Бусєл-багдан, "почьом опіум для народа"?»

Уточни у Найєма. каже, що депутатська зарплата рядом не стояла з його доходами за опіум для народу
25. Богдан / 13 грудня 2014, 18:06
4.Чудо Юдо
« а Богдан (він же Читач і Бусел видно, він же Мєшканєц, мабуть) видно козачок засланий :)»

22.Маска
«Бусєл-багдан, "почьом опіум для народа"?»


Отам таким хтось писав щоб подивилися «Тонька-пулемётчица». Ото ваша сутність. Хто не так думає розстріляти. І при цьому корчити із себе демократа і мріяти про Європу. Якщо вас в Росії рахують не зовсім здравими то що вже говорити про Європу. Ви такі там і на…х не потрібні. От навіщо вичисляти одна то людина під різними ніками чи ні. Ти візьми і покритикуй аргументовано. Завіряю що то не одна і та людина. Я дійсно писав деякі коменти, не всі, під ніком «Читач», до ніка Бусел ніякого відношення не маю. Хоч цікаво було б познайомитись з ним. Якщо люди володіють певним набором знать то вони можуть і мислити і висловлюватись однаково. Можеш пошукати приклади в житті. Найпростіший приклад – майдауни, чи майдануті. Вони ніякими знаннями не володіють і «мислять» і висловлюються однаково: «Геть ганьба», «Комуняку на гіляку», «Хто не скаче той москаль» , «Слава Україні….» . Колись у селах коли дві сусідки сперечались і у якоїсь кінчалися аргументи то вона затирала плахіття і тупо ставала на межі в певну позу, Ото і майдануті такі самі. Нема аргументів то і ставайте, дивись якийсь обама і впендюрить. Шукаєте ж євро цінностей.
26. Читатєль / 13 грудня 2014, 18:15
Ось знайшов на одному з білоруських сайтів:

"Хохлы сдурели. Я часто слышу это выражение от удивленных происходящим в Украине жителей нашей Беларуси. В голове не укладывается, как вообще это возможно, что бы СВОЙ СВОЕГО убивал? И это в наш цивилизованный век, когда все люди образованы, информация доступна и инстинкт самосохранения вроде должен спасать людей от глупостей, однако... мы имеем полный аут((( Все точит вопрос, ну неужели украинцам пофиг, что америкосы уже полноправные хозяева в их нЕкогда незалежной стране? Неужели их охватила такая реальная ненависть к русским, что они запросто готовы продаться кому угодно? Даже некоторые иностранцы уже дотумкались, что на самом деле происходит, а СВОИ не могут понять точно таких же СВОИХ!(((( Те, кто шагает в Европу по трупам, неужели не осознают, что никакой заграничный пряник не стоит этих жертв??((( Даже некоторые немцы это понимают, а хохлы.....увы(((("
27. Бусел / 13 грудня 2014, 18:17
Посилання на gwinplane.livejournal.com
Гм...для такого колхоза как Лозовая это перебор...лиха беда начало...хунтоцид в своём развитии...такими темпами скоро голодомор весёлой и доброй сказкой покажется...

Кому интересно от чего за неделю в Лозовой за шесть дней умерло 70 человек. Но это неофициальная информация,а от девочки из горсовета,от которой я и узнала об этом ужасе. Итак:
-34 сердечно-сосудистые( инфаркты,инсульты(среди этих людей,имеющих хронические сердечные заболевание,3 умерло от воспаления лёгких)
-17 онкобольных( среди них коллега моих знакомых)
- 4 человека от почечной недостаточности( те,что получали гемодиализ)
- 7 самоубийств
- 2 от угарного газа вследствии пожара
- 6 в автокатастрофах( хотя здесь она немного сомневается,говорит,что возможно от побоев) Ещё раз повторюсь,что это неофициальная информация и её данные могут отличаться от того,что с этими людьми произошло на самом деле.
28. Бусел / 13 грудня 2014, 18:22
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Пролетало...
13 декабря, 13:17
Переполняют эмоции после общения с "умеренным скакуном"! После соплей о работе и тарифах состоялся базар. Первая фраза из под меня
- Та ну нах, ваша Рада с козаками Гаврылюками напринимает!
- А мне понравилось, что козак Гаврылюк учиться хочет!
- Ты дебил? Пока он выучится - ты сдохнешь!
- Там не только Гаврылюки есть!
- А какого хуя там Гаврылюки есть, и Сэмэнченки, и Парасюки?
- Та ну их нахуй!!!
- Та нет, ты ж скакал за них!
- Я не скакал!
-Сука, мне в глаза в январе скакал, как архар во время гона!
- Я против Януки скакал.
- А при Януке чего тебе хуево было?
- Бандит, падла, пиздил, весь бизнес под себя подмял!
- У тебя шо, бизнес был?
- Не, моих хозяев по налогам ебал!
- А шо, твоих хозяев сейчас по налогам не ебут?
- Нет, бо заказов нет!
- И работы у тебя тоже нет, усекаешь? Че дочке в школу завтра дашь?
- Заебал ты! Глянь как в Рашке Кавказ поднимается! И Бакс по чем!
- Нахуй тебе Рашка! У тебя в стране война и за своим курсом смотри, али он при "януковски" по 8?
- Та ну нах, ты слушать никого не хочешь и психуешь! Завязали с политикой!!!

Посилання на gwinplane.livejournal.com
29. traktorist / 13 грудня 2014, 18:26
27.Бусел
«,от которой я и узнала »

Да ты оказывается буселиха!
30. Бусел / 13 грудня 2014, 19:38
29.traktorist
«Да ты оказывается буселиха!»

как называется тракторист, не соображающее, что такое перепост и ссылка?

Вот когда выкладывал эту ссылку, ещё и подумал, что вот обязательно найдется какой-нибудь у@бень, не различающий авторский текст и перепост.
31. Маска / 13 грудня 2014, 23:07
24.Бусел
«22.Маска
«Бусєл-багдан, "почьом опіум для народа"?»

Уточни у Найєма. каже, що депутатська зарплата рядом не стояла з його доходами за опіум для народу»

Слухай, вата, не з*їжджай! Ти тут розвів "дєятєсть нє на шутку". Нах... тобі воно? Добре платять? Чи може такий "ідєйний"? Якщо так, то вийди з аквафрешом і кричи "расия-путін-расия!" чи "кримнаш!" З цього більше толку буде -- швидко ...бло начистять. Тут не даунбас і публіка не та. Ти тут десь писав, що воював би по іншу сторону. Так в чому затримка, чекаєш поки свої з АКМ і РГД прийдуть? Так без путіна у вас кишка тонка. А йому, здається, вже на вас нас...ать, бо в сам вже опинився на пороховій бочці. Так що здохни, троль колорадський, або пи...дуй на свою "русскую вєсну"! Там хоч з раші чимось підгододують.
32. Бусел / 14 грудня 2014, 01:15
31.Маска
«З цього більше толку буде -- швидко ...бло начистять. Тут не даунбас і публіка не та.»

Шо ж так верещишь? Так и пукан может треснуть, по самые гланды, как жидопиндосам отсасывать будешь, утилизируют ведь убогого за профнепригодностью))))
33. шофер / 14 грудня 2014, 02:40
23.Чудо Юдо
«якщо отак випадково оговоришся у розмові з якимось мордоворотом, так наслідки набагато гірші будуть :)»
Головне щоб мордоворот підійшов відкрито спереду - я боюся тільки тих хто може підійти натихаря ззаду.
34. шофер / 14 грудня 2014, 02:45
А стосовно "фільтрації слів", так я, до речі, лише процитував те над чим навколо люди починають сміятися. Це не мій мопед - я лише прикотив його до вас на показуху ))
35. Біличанин / 14 грудня 2014, 03:11
33. шофер
« я боюся тільки тих хто може підійти натихаря ззаду.»

Не бійсь, ляшко вроді в кобеляки не збирається
36. Боб Роб / 14 грудня 2014, 05:36
Что за зверь сидит в зверинце?
Боже мой еще приснится!
Ноги в валянках,как спички
Между ног висят яички
Майка выше "Русский мир"
Из под майки висит жир
Груди,как солдаты бравые
Как положено,три правые
Нос как хоботок висит
Баба или трансвестит?
А под клеткой надпись-крап
"Вымирающий кацап".
29.traktorist
«Да ты оказывается буселиха!»

Думаю в точку!
37. Богдан / 14 грудня 2014, 07:09
32.Бусел
«Шо ж так верещишь? Так и пукан может треснуть, по самые гланды, как жидопиндосам отсасывать будешь, утилизируют ведь убогого за профнепригодностью))))»


Вони не розуміють про що ти їм хочеш сказати. Там інтелект нульовий. Почитай он віршик Боб Роба. Апофеоз примітивізму.
38. Маска / 14 грудня 2014, 09:53
38.Боб Роб
«Хтось написав під моїм ніком!!!»

А що , не ясно хто? Кому тут гроші за це платять? Хто рано встає -- тому і Бог подає (С), дивись на час коментаря :)))
39. Маска / 14 грудня 2014, 09:59
39.Боб Роб
«Повна аторофація мізків!»
А що ти думав?! Суцільні штампи і цитати. У них все по схемі, по шаблону. Там мізків треба по-мінімуму. Мізки там якщо і були, то злітають нараз.
40. Богдан / 14 грудня 2014, 17:36
38.Боб Роб
«Хтось написав під моїм ніком!!!
В Росії офіційно проживає 2млн. українців,кожен четвертий росіянин має українське коріння за аналізом останніх п"яти поколінь.»

Ну , якщо не ти писав то вибач.
Але ж далі ти такого накрутив. Якщо ми тут усі українці ио навіщо ж було кричати "хто не скаче, той москаль", "москалів на ножі", валяти памятники? Ну якщо то Путін купив Свободівців і майданутих, то тоді я згоден з твоєю логікою.
Фашка в тім від якої точки вісі часу-історії відлік вести. Якщо від СССР то буде одне бачення, якщо від Мазепи інше. Чим далі візьмеш, тим правильніше буде. Так от усі ми словяни, один народ. Якщо ти це зрозумієш, то може розвидниться хто нас лохотронить.
41. Богдан / 14 грудня 2014, 17:46
47.Бусел
«Это я к чему? - Похоже, рановато в кобеляках фонтанчик побудувалы. Лучше бы бомбоубежища готовили..»


Ти Ісипа недооцінюєш. То він тільки говорить що то фонтанчик. насправді то підсвічник до семисвічника. Ну до Менори. Зрозумів?
42. Богдан / 14 грудня 2014, 17:49
48.Маска
«А чому б Адміну та й не забанити цього "лелеку-пітуха"? »


Вичислити... Забанити... морду набити і т.п. Оце такі демократи. Хіба їм у Європу? Самий раз до медведів.
43. ГістьСайту / 14 грудня 2014, 18:11
52.Богдан
«Самий раз до медведів. »

Вони і ведмедям не потрібні. Хай збирають чемодани до Австралійських кенгуру. Он уже їхній пРезидент туди дорожку проклав. Ще й так гарно вклонився рядовим військовим з почесного караула -
Посилання на youtu.be
44. Гість333 / 14 грудня 2014, 18:13
[[ЦИТАТА|49|Бусел|А чого б цих МАСОК не відправити на лоботомію?
А чого б цих МАСОК не стерилізувати, щоб не плодили олігофренів і не псували генофонд?
прям новоявлений адольф гітлер об"явився,істиний борець за чистоту арійськорусофашистської породи.
45. Боб Роб / 14 грудня 2014, 18:27
50.Богдан
« навіщо ж було кричати "хто не скаче, той москаль", "москалів на ножі", валяти памятники?»

А хто тобі сказав що для мене вищесказані лозунги та дії і патріотизм одне і те саме?Щоб скакати і валяти пам"ятники розуму не треба.У тому й справа ,що поки прості хлопці на фронті життям ризикують,волонтери під кулями все необхідне їм підвозять,більшість українців в нелегких умовах сіють ,будують,вчать,лікують,якась нечисть придумує такі скакалки,гопцалки,б"є пам"ятники.Побудувалиб щось су...ки.
50.Богдан
« Так от усі ми словяни, один народ.»

Не згоден! Між нами більше схожого чим з африканцями ,але ми різні.Сам подумай Пушкін і Шевченко,щі і борщ,балалайка і бандура,навіть на клавіатурі "ы" і "і".Ми не одне й те саме,але до останнього часу я думав,що вікові міграції,змішані сім"ї,рідня яка живе в обох країнах гарантія миру між нашими країнами.Я помилився,дуже жаль.
46. Бусел / 14 грудня 2014, 18:34
52.Богдан
« Хіба їм у Європу? Самий раз до медведів.»

А мэдвэдям-то за что такое "щастя"?)))
47. Богдан / 14 грудня 2014, 19:43
56.Бусел
«А мэдвэдям-то за что такое "щастя"?)))»


А що їх і медведі не їстимуть?
48. Богдан / 14 грудня 2014, 19:48
55.Боб Роб
«більшість українців в нелегких умовах сіють ,будують,вчать,лікують»


Так ото їм і Слава а не якимось придуманим героям.

55.Боб Роб
«Ми не одне й те саме,але до останнього часу я думав,що вікові міграції,змішані сім"ї,рідня яка живе в обох країнах гарантія миру між нашими країнами.Я помилився,дуже жаль.»


Ти не помилявся, то тебе псевдопатріоти затуркали. Більше читай і знайдеш ворога.
49. Бусел / 14 грудня 2014, 20:06
57.Богдан
«А що їх і медведі не їстимуть?»

медведів жалко Посилання на ru-chp.livejournal.com
50. Богдан / 14 грудня 2014, 20:22
55.Боб Роб
«Не згоден! Між нами більше схожого чим з африканцями ,але ми різні.Сам подумай Пушкін і Шевченко,щі і борщ,балалайка і бандура,навіть на клавіатурі "ы" і "і"»


Пушкін і Шевченко то таки дійсно відрізняются глибиною розуміння "общего хода вещей", якщо словами Пушкіна. Хай простить мене Тарас Григорович. Та я думаю що він і не претендував би на рівність з Пушкіним. Я маю на увазі не рифми а глибину розуміння історії і поточного моменту, і майбутнього. А ти не знаєш хто Шевченка з кріпацтва викупив? Часом не москалі?
Я ж тобі не можу лекції тут читати. Он подивись для початку лекціїї генерала Петрова. Що не зрозумієшҐ запитаєш. Здається що ти таки хочеш розібратись. Тож і інтернеті як у Греції - все є. Головне знати де шукати, а не ритися у смітті. Головне бажання. А я ніяк не второпаю чи воно в тебе є.
Ти якщо всерьоз займешся то дійдеш і до мови і до алфавіту і до компютерів. Це навіть просто цікаво. Дерзай, і розберешся сам за зиму а весною мені пива купиш. Тільки не вірь жодному слову так званих патріотів. Вони жертва програмування і маріонетки в руках тих хто знає більше ніж вони. А вони в переважній більшості окрім свого тину нічого не бачать. Це стосується не лише наших а і тих що на Олімп лізуть. Вперед, аби не збувалось пушкінське: "паситесь мирные народы, вас не разбудит чести клич. К чему стадам дары свободы, их должно резать или стричь..". Бачищ, їх і тоді стригли, і Пушкін знав хто. Путіна тоді не було.
51. Богдан / 14 грудня 2014, 23:38
59.Бусел
«медведів жалко Посилання на ru-chp.livejournal.com»

Подивився. Ну разрушители і ізверги. Там тільки не зрозуміло чи то таки українці. Хоч вуйки ж по усьому світу вештаються, так як і їх побратими із Сіная.
52. Бусел / 15 грудня 2014, 01:28

Коментар видалено за порушення пункту 2.5 Правил користування сайтом
53. Богдан / 15 грудня 2014, 07:09
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Слава май Даунам!!!
Де білів же попереджали. Філон навіть статтю писав "Не говоріть що вас не попереджали" А як народ вчити? Тільки так. Хоч і пенсіонерів. Вони самі продали те що збудували і від нього відреклись. Підстава для такого твердження: непроходження КПУ в ВРУ.
54. ГістьСайту / 15 грудня 2014, 07:29

Коментар видалено за порушення пункту 2.5 Правил користування сайтом
55. Богдан / 15 грудня 2014, 07:43
Що ж тут не так Слава чи дау
Слава май Дау нам!!!
Де біліV же попереджали. Філон навіть статтю писав "Не говоріть що вас не попереджали" А як народ вчити? Тільки так. Хоч і пенсіонерів. Вони самі продали те що збудували і від нього відреклись. Підстава для такого твердження: непроходження КПУ в ВРУ.
56. Читач / 15 грудня 2014, 07:54
64.ГістьСайту
« ввести прогрессивную шкалу от 15% до 25% по принципу «чем выше доход — тем больше налог».»


Буде ще і продналог і продразверстка!!! Героям слава! Патріоти ж не просто так памятники Леніну ламали. Їх наставники надоумили. Пилюку в очі пустили рукаим дурнів, що от покінчили з минулим а самі тут як тут. Шалом вам. Прийшли ж ті самв парубки до влади що і в 17-му. Вірніше їх привели ті хто рахує себе патріотами.
57. ГістьСайту / 15 грудня 2014, 17:14

Коментар видалено за порушення пункту 2.5 Правил користування сайтом
58. ГістьСайту / 15 грудня 2014, 21:27
Здається, на цьому сайті можна писати лише те, що хоче бачити пан Адмін. Ца так, Адміне?
59. ГістьСайту / 16 грудня 2014, 00:06
Нет ни единого доказательства присутствия вооруженных сил РФ на территории ДНР/ЛНР. Ни единого фото, ни единого видео, которые бы это подтверждали, если только слюни из ртов украинских провокаторов. На ситуацию, что якобы сами ополченцы бомбят свои же города - также нет не единого доказательства этому. Украинские провокаторы все как один пишут, что это все ОЧЕВИДНО, видели своими глазами, но НИКТО не удосужился достать телефончик и сделать ролик на пару минут - было бы достаточно, но нет.... вы мозг свой включите, а еще лучше - отключите телевизор и радио, общайтесь с реальными людьми и АНАЛИЗИРУЙТЕ информацию!! Не позволяйте превращать себя в зомби.
60. Читач / 16 грудня 2014, 09:10
68.ГістьСайту
«Здається, на цьому сайті можна писати лише те, що хоче бачити пан Адмін. Ца так, Адміне?»


Ото ж такі демократи. Бусел вірш Светлова вставив і те видалили.
61. Кобеляки / 16 грудня 2014, 17:06
69.ГістьСайту
«Нет ни единого доказательства присутствия вооруженных сил РФ на территории ДНР/ЛНР.»

Брехня - наівна, безсовісна, безпідставна і підла.
Запитайте у бувшого полоненого добровольця, кобелячанина Янчі - хто його захоплював у полон, і хто відпустив, а тоді будете патякати, чи говорити.
Може й танки та гради там також ДНРовські?
Пора за Вас уже повідомити в СБУ. Там вирахують швидко такого недоброзичливця до вього українського і до нас, українців.
Та й інших недобрих "коментаторів" час уже пошерстити, назвати прилюдно, присоромити їх та ще й їх рідних, щоб не паплюжили безневинних, щоб не глузували над добром і порядністю.
Який телефон Кобеляцького СБУ?
62. Бусел / 16 грудня 2014, 17:53
71.Кобеляки
«Пора за Вас уже повідомити в СБУ. Там вирахують швидко
Який телефон Кобеляцького СБУ? »

Можуть швидко і не "вирахувати". Краще всіх інакомислячих спалити в Будинку профсоюзів!

Яка адреса Кобеляцького Будинку профсоюзів??))))
P.S. коли дзвонитимеш в СБУ - попроси, може нададуть своє приміщення в користування, замість Будинку профсоюзів?
63. Чудо Юдо / 16 грудня 2014, 19:18
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
72.Бусел
«Краще всіх інакомислячих спалити в Будинку профсоюзів!»

Не так усе просто. Для початку потрібно знайти пару десятків довбойобів і видати їм зброю. Потім організувати сотню ментів, які б їх прикривали:
Посилання на rus-orden.com
А потім уже будинок і почитатєлєй «русского міра» які самі того не знаючи, підуть «в расход». І тоді уже красіва і кривава картинка для російських ЗМІ готова.
Тільки от у Кобеляках важкувато таке влаштувати, бо тут замало і перших, і других і, тим паче, останніх. Хіба тебе, Бусел, візьмуть.
64. Читач / 16 грудня 2014, 22:04
71.Кобеляки
«Який телефон Кобеляцького СБУ?»



Не поняв навіщо їм звонити? Вони що на цьому сайті не шаряться? За що їм тоді гроші платять?
65. Боб Роб / 16 грудня 2014, 22:12
72.Бусел
«Краще всіх інакомислячих спалити в Будинку профсоюзів!»
Ну-ну,не треба розігрувати з себе жертву.Тебе,Бусел,скоріше спалять п"яні крєстьянє в дєрєвєнском клубє якогось населеного пункту в одному з фєдєральних округов.Там також інакомислящих не люблять,прийшов в клуб ,так не виділяйся,напийся як усі,бо можуть дати по голові за інакомисліє.
66. Бусел / 17 грудня 2014, 13:43

Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
67. Сергій / 17 грудня 2014, 15:06

Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
68. ГІсть Кобелячанин / 20 грудня 2014, 21:43
Все видалити, спалити, розвалити. Чи воно перехідне.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації