Вхід | Реєстрація

Графік відключень світла у Кобеляцькому районі

Графік відключень світла у Кобеляцькому районі

На сайті ПАТ «Полтаваобленерго» з’явилися графіки аварійних відключень електроенергії.

 

Години відключення 08:00-10:00, 12:00-14:00, 16:00-18:00, 20:00-22:00

м.Кобеляки, с.Світлогірське, с. Кишеньки, с. Брачківка, с. Просяниківка, смт.Білики, с. Жуки, с. Куст-кущі, с. Фрунзи, с.Рубани, с.Колісники, с.Мотрино, с.Криничне, с.Новоселвка,с.Поводи ,с.Прощаруди, с.Порубаі ,с.Дабинівка, с.Олександрівка, с.Комендантівка, с.Пилипенки, с.Озера, с.Морози, с.Красне, с.Лисенки, с. Соснівка, с. Грицаївка, с. Гайове

 

Години відключенняи 10:00-12:00, 14:00-16:00, 18:00-20:00, 22:00-24:00

с.Свічкареве, с.Марківка, с.Трояни, с.Комунар, с.Чумаки, с.Зелене, с.Богдани, с.Котовське, с.Др.Гребля, с.Шапки, с.Іванівка, с.Чорбівка, с.Прогрес, с.Ч.Квіти, с.Чапаєве, с.Червоне, с.Калініно, с.Комарівка, с.Самарщина, с.Лісне, с.Леваневське, с.Павлівка, с.Сухинівка. с.Дашківка, с.Деменки, с.Григорівка, с.Твердохліби, с.Сінне, с.Бринзи, с.Литвини, с.Проскури, с. Жовтневе, с.Геймарівка, с.Шевченки. с.Мартинівка, с.Бродщина, с.Миколаївка, с.Василівка, с.Вільховатка, с.Л.Сокілка, с.Ревущено, с.Миколаївка, с.Шенгури, с.Вібли, с.Коваленківка, с.Кірове, с.Сухе, с.П.Сокілка, с.Лучки, с.Бутенки, с. Бережнівка, с.Свердловське, с.Колодяжне.


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 грудня 2014, 16:29 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації