Вхід | Реєстрація

Вихованці Кременчуцької виховної колонії весело проводять новорічні канікули

Вихованці Кременчуцької виховної колонії весело проводять новорічні канікули

Веселий настрій приніс Новий 2015 рік вихованцям Кременчуцької виховної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області. Ігри, конкурси, розваги супроводжують новорічні канікули юнаків.

Вихованці власними силами підготували святковий захід «Новий рік дарує казку»: прикрасили кімнати виховної роботи сніжинками, а зелену красуню ялинку чудовими іграшками, розучили чимало новорічних віршів, пісень та гуморесок, організували рухливі ігротеки, конкурси та естафети.

У формі змагань між відділеннями відбувся конкурс «Снігова фантазія» на кращу снігову скульптуру. Юнацькій фантазії й вигадці не було меж, в руках хлопців виростали автомобілі та казкові будівлі. Для вболівальників організували змагання «Влучи сніговою кулькою в ціль». В якості призів всі учасники отримали в подарунок солодощі.

У рамках співпраці установи з громадською молодіжною організацією «Єдність» серед хлопців відбулись спортивні змагання з стрит-воркауту. На перекладині найсильніші вихованці показали спортивні вміння, міць і витривалість.


Автор: Прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 січня 2015, 12:09 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації