Вхід | Реєстрація

З кутею та колядою відзначили Різдво вихованці Кременчуцької виховної колонії

З кутею та колядою відзначили Різдво вихованці Кременчуцької виховної колонії

6-7 січня для вихованців Кременчуцької виховної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області провели святкові заходи з нагоди Різдва Христового. Аби привітати підлітків зі святом до установи завітало чимало гостей.

Пастор церкви «Завєт» Валерій Радіонов з прихожанами порадували хлопців святковими колядками та піснями. Гості відразу налаштували юнаків на прекрасне сприйняття свята, свята єдності і любові. Казковим театралізованим дійством подарували частинку Різдвяного тепла кожному. Піснями славили новонародженого Ісуса, виголошували побажання-віншівки. У колядках несли щиру віру та надію, тепло і радість у серця. Валерій розповів про народження Ісуса Христа – Сина Божого – найбільшу подію в історії людства, яка записана на сторінках Біблії. Радісним  і піднесеним був настрій у вихованців. Свято поєднало всіх присутніх в залі у добрих помислах та діяннях.

Ієрей Української Православної церкви отець Олександр розповів вихованцям про християнську основу Різдва Христового та провів святкове богослужіння. Після спільної молитви він побажав хлопцям, щоб у їхніх серцях завжди знаходилось місце для Бога.

— Різдво – це чудова нагода відпустити всі образи, злість і тривоги, душевно очиститися і спрямувати свої думки до новонародженого Ісуса у спільній молитві з проханням благодаті, добра та миру, - зазначив отець Олександр.

Під час святкової вечері вихованці пригощалися головними обрядовими стравами Святвечора - смачною кутею, узваром та пиріжками.

Начальник виховної колонії Юрій Величко, вітаючи хлопців зі святом, побажав кожному родинного затишку, благополуччя, мирного неба над головою, божої віри, ласки і добра.


Автор: Прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 січня 2015, 09:35 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації