Вхід | Реєстрація

«Василівці» перевершили результат «Аматорів»

«Василівці» перевершили результат «Аматорів»

Міні-футбольний турнір, який проходить на базі аграрного ліцею, збирає все більше глядачів. І недаремно. У вівторок присутні мали можливість переглянути видовищні матчі з великою кількістю голів.

Згідно жеребкування, першою була зустріч між «Аматорами» і «Перемогою». Перший колектив укомплектований, у основному, місцевими футболістами. «Аматори» добре відомі шанувальникам районного міні-футболу як переможці турніру імені Сітяєва. Красненська «Перемога» є старожилом у футбольному житті Кобеляччині. Щоправда у цьогорічному турнірі виступають не надто потужним складом. У цьому переконались як футболісти, так і глядачі, які зібралися на їх гру у вівторок. «Аматори» розгромили краснян із рахунком 9:1. На гол престижу спромігся лише Віталій Мега. А от за кобелячан відзначилися Денис Степанов (три), Олександр Ромащенко (три), двічі Юрій Няйко, Дмитро Жуган.

Подивившись на гру «аматорів», їх результат спробували повторити «василівці» у матчі з «Лідером». І їм це вдалося в повній мірі. Хоча, перебіг першого тайму не обіцяв нічого неймовірного. Гравці «Василівки» часто хибили, та все ж вели у рахунку. Спочатку з правого флангу Віктор Овчаренко впритул заштовхнув круглого у ворота «лідерів». Ще два мячі для своєї команди заробив Едуард Гомілко. Та згодом «лідеровець» Павло Мудрак, розігруючи кулю, сильним ударом відправив її в рамку суперників… і відквитав один м’яч. Перша половина зустрічі завершилась із рахунком 3:1 на користь гостей із Василівки.

У другому таймі голи з різних куточків поля забивали виключно «василівці». Це вдавалося Едуарду Гомілку, Денису Мартиненку, двічі Євгену Яценку.

й тричі Володимиру Вазерцеву. У підсумку матч закінчився за переваги спортсменів із Василівки — 10:1. Отож, «василівці» не тільки повторили результат «аматорів», а навіть перевершили його.

Гра між гарбузівською «Ворсклою» і «Проц-Енерго» із Кобеляк завершилась із результатом 6:9 на користь місцевих футболістів.

 

Детальніше про матчі читайте у газеті «ЕХО» №5(597)


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 січня 2015, 18:52 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації