Вхід | Реєстрація

Минулої доби на Донбасі загинули дев’ять українських військових – Міноборони

Минулої доби на Донбасі загинули дев’ять українських військових – Міноборони

Минулої доби в зоні збройного конфлікту на Донбасі загинули дев’ятеро українських військових. Про це повідомив в.о. речника Генерального штабу Збройних сил України Владислав Селезньов.

Ще 29 бійців, за його словами, були поранені.

«У результат дій бойовиків і обстрілів Україна втратила дев’ять військовослужбовців, ще 29 отримали поранення – всі вони вже госпіталізовані», - зазначив Селезньов.

Зокрема, в районі Курахового Донецької області вчора було вперше вчинено вибух на українському блокпосту бойовиком-смертником.

«Терорист-смертник під’їхав на блокпост біля Курахово та привів у дію вибуховий пристрій», – сказав Громадському начальник ГУ МВС України в Донецькій області В’ячеслав Аброськін.

Як повідомили Громадському джерела серед військових, внаслідок вибуху загинув один український військовий, ще трьох було поранено.

Вчора в Міноборони повідомляли про сімох загиблих українських військових і 24-х поранених.

Найбільш складною ситуація є в районі Дебальцевого на Донеччині – саме тут зафіксовано найбільшу кількість обстрілів та атак бойовиків.

За словами Селезньова, станом на сьогодні, в медзакладах перебувають 348 військовослужбовців, з них 11 – тяжкопоранені.

 


Автор: «Громадське.TV»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 січня 2015, 10:37 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації