Вхід | Реєстрація

Не вішайте всіх собак на Супруненка

Написати цю статтю мене змусило почуття обурення, коли я прочитала в тижневику «ЕХО» допис Йосипа Островського про роботу нашої лікарні. Скажу свою думку. Це не стаття, а гидкий пасквіль на Супруненка, на лікарню та на весь колектив, який він очолює.
Для чого все так висвітлювати? Скільки в районних засобах масової інформації друкувалось подяк нашим медичним працівникам від вдячних пацієнтів? Багато. Хіба це не є результатом їхньої праці?
Казав колись мій покійний чоловік (а він був розумною людиною): скільки людей, стільки й біографій. І ніхто не застрахований від помилок. Тож, перш, ніж критикувати когось, треба подивитися на себе. Ви теж, пане Островський, деякий час працювали головним лікарем. А що залишили після себе?
Можливо, я пишу різкувато. Але ж майте совість. Хіба ж можна все так поливати брудом? Так, лікар від Бога Микола Лукич Іващенко розумів набагато більше, ніж ми з вами. Тоді були інші часи і на фоні простих людей медики виглядали інтелігентами.
У лікарні немалий штат працівників. У кожного — своя думка і поведінка. Можливо, за всіма і не услідиш. Але треба мислити не індивідуально, а масштабно. Я згодна, що недоліки в нашій лікарні є. Та не вішайте всіх собак на Супруненка. Будемо щирі: куди не кинь оком — скрізь є за що покритикувати. А хіба не краще було б гуртом братися за ліквідацію цих недоліків? Давайте відволікати увагу від отакої «мишачої метушні». Краще подумаємо, щоб над нами було мирне небо. І, здається мені, що в цій статті немає хвилювання за майбутнє лікарні, за проблеми, пов’язані з нестачею кадрів, а просто — власні амбіції. А хотілося б, щоб кореспонденти і влада пройшлися по палатах лікарні, зробили огляд, розпитали думку пацієнтів, а тоді вже і робили висновки: годиться Супруненко бути головним лікарем, чи ні.

Тим більше, мені здається, що не кожен у цей нелегкий та неспокійний час зможе керувати лікувальним закладом.


Автор: Зінаїда Косенко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 лютого 2015, 09:16 | Кобеляки | Суспільство
1. полтавчанин / 4 лютого 2015, 12:07
та в вас не больниця а збор грошей,ви корупционер,починая з супруненка й до клименчихиочколизки
2. Яна / 7 лютого 2015, 23:28
Я повністю згодна з Зінаїдою Косенко.В той період коли був головним лікарем Островський я була ще дитиною,то так мені запам,яталася лікарня як ми з татом ходили провідувати мою бабусю.Світла не було ноги можна було повиламувати боЯ плитка повипадала.Я вважаю що нашою лікарнею завідуе хазяїн.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації