Вхід | Реєстрація

Бойовики обстрілюють з «Градів» та мінометів населені пункти на Луганщині – прес-центр АТО

Бойовики обстрілюють з «Градів» та мінометів населені пункти на Луганщині – прес-центр АТО

Бойовики вночі зосередили вогонь на Луганському напрямку. Із систем «Град» тричі обстріляли Верхню Вільхову, Артема та Щастя.

Про це повідомляє речник прес-центру АТО Леонід Матюхін.

З мінометів також було обстріляно Кримське, Сокольники та Трьохізбенка.

«З артилерії ворог наніс удар по Станиці Луганській, де також відбулося бойове зіткнення підрозділів сил АТО та бойовиків. Внаслідок запеклого бою бойовики понесли втрати та відступили», – йдеться у повідомленні.

У Донецькі області бойовики обстріляли із «Градів» Нєвельське та Водяне, з мінометів двічі вогонь вівся по Красногорівці та Піскам. Чотири рази із артилерії вівся вогонь по Тоненькому.

«На дебальцівському напрямку, з автоматичних гранатометів було обстріляно наші позиції в районі селища Новгородське, з мінометів вогонь вкотре вівся по околицям Дебальцевого, зі стрілецької зброї зазнала обстрілів Новогригорівка», – повідомив Матюхін.

У відомстві також відзначають, що сепаратисти розміщують бойову техніку безпосередньо у підконтрольних їм містах та селищах, щоб убезпечити себе від вогню українських військових.

Як повідомлялося, вчора під час обстрілів Щастя, у місті було пошкоджено газопровід, також немає води та частково світла.


Автор: «Громадське.TV»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 лютого 2015, 14:04 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації