Вхід | Реєстрація

«Сокіл-98» – краща юнацька команда району

«Сокіл-98» – краща юнацька команда району

Підопічні Олексія Жука вже не вперше беруть участь в першості Кобеляцького району з міні-футболу, де змагаються з командами, які мають куди більший досвід виступів та укомплектовані сильними виконавцями.

На початку міні-футбольного сезону футболісти з «Соколу-98» (вік гравців 14–15 років) дали зрозуміти суперникам, що налаштовані перемагати в усіх поєдинках. Розпочавши дещо невпевнено старт турніру, у подальших іграх «соколята» буквально «знищували» своїх опонентів. Минулими вихідними вихованці Олексія Жука (Олександр Сердюк, Вадим Таранушич, Максим Ковтун, Владислав Корнієнко, Владислав Поплавка, Андрій Ліновіцький) зустрічалися з лідерами турнірної таблиці, більш досвідченою командою з Дашківки, які мали в своєму активі лише одну нічию і всі перемоги. Це був центральний матч туру, якого всі з нетерпінням чекали.

Гра розпочалась. Обидві команди з перших хвилин поєдинку намагалися максимально надійно зіграти у захисті, не даючи суперникам простору на власній половині поля. Потім «соколята» почали створювати небезпечні моменти, які втілилися в два забиті голи.

Футболісти «Дашківки», оговтавшись, відквитали один м'яч. Та вже в одній із наступних атак рахунок стає 3:1 на користь біличан.

Під завісу матчу команда «Дашківка» забиває вдруге, але цього було недостатньо навіть для нічиєї. У підсумку красива швидка гра і перемога з рахунком 3:2 на користь підопічних Олексія Жука.
Варто звернути увагу на те, що всі футболісти «Сокола» брали участь за головну юнацьку команду району «Колос» у першості Полтавської області. І по закінченню змагань показали досить успішний результат (2‑ге місце), поступившись у фінальній зустрічі своїм одноліткам із Червонозаводського. Велика заслуга в результатах команди тренера, ветерана спорту Олексія Жука, який приділяє максимум уваги своїм підопічним. Також великий вклад роблять спонсори Ігор Михайлюк та Сергій Жук, АТ «Сільські традиції», які придбали два комплекти футбольної форми, екіпіровку, м’ячі та допомагають з виїздами на змагання.

Хочеться, щоб і надалі молода команда прогресувала та показувала високі результати в дорослому футболі.


Автор: Євгеній ВОЛОЧАЙ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 лютого 2015, 11:04 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації